![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Obiektywne spojrzenie mile widziane
Dziewczyny czy ja przesadzam czy to z moim facetem coś jest nie tak???
Sytuacja: Facet w trakcie robienia minetki, ja powoli odlatuję do krainy rozkoszy a on nagle podnosi głowę i mówi - mając na myśli moją, no wiecie, Bożenę (niech tak będzie): Kasia zobacz cio ja tu znalazłem, jakie dobre, cio to jest takie dobre? jakie ciekawe... Ma przy tym minę i ton głosu jak dziecko!!! Ten tekst to taka "zabawa" mojego faceta, który bywa cholernie dziecinny i myśli że takie coś jest "fajne"!!!! Aż mnie odrzuciło!!! I natychmiast odechciało mi się amorów!!! Nie pierwszy raz się kochaliśmy ale on co jakiś czas wyskakuje z takim tekstem. A ja... chcę się kochać z facetem a nie z dzieckiem!!! Powiedzcie czy to jest normalne żeby 27 letni facet tak się zachowywał??? Czy to ja przesadzam???
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obiektywne spojrzenie mile widziane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Może on tak swój stres rozładowuje?! Nie wiem mój Tż jakoś nigdy nie zagaduje do mojej "dziewczynki".
Pogadaj z nim i wytłumacz że cie rozprasza tym, no i możne wyciągnij od niego dlaczego ma takie podejście?? Chyba nie było by mu ciekawie jak byś ty się do JEGO JEGO jak do bobasa zwracała, lub grzechotki ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
OMFG
![]() Sorka, nie mogłam się powstrzymać ![]() Boże dziewczyno, ja Ci naprawdę współczuje, bo chyba bym dostała kociej mordy i zeszła ze śmiechu, jakby mój TŻ wyskoczył z takim tekstem ![]() Koniecznie powiedź mu, że bardzo Cię to rozprasza i tracisz przez to ochotę. Spytaj się jak by się czuł, gdybyś podczas laseczki zaczęła mówić "o dziudziu a co to za sisiorek taki u mojego chłopcyka, dziu dziu dziu" albo jakoś tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rewelacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Przepraszam, ale jak to sobie wyobraziłam... Szczerze mówiąc, ja bym dostała takiego ataku śmiechu, że bym się tam popłakała, a jemu by się zdążyło zrobić głupio ![]() A jak ktoś napisze, że to normalne, to mimo wszystko zaciśniesz zęby i będziesz się zastanawiała kiedy on znowu coś takiego palnie? ![]() Po prostu mu powiedz, żeby więcej czegoś takiego nie robił bo Tobie to się nie podoba, nie bawi Cię i niszczy cały Twój nastrój. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
A cio takiego znalazł ?
![]() ![]() A tak serio, to musisz mu to po prostu powiedzieć, że ci to przeszkadza. Swoją drogą to aż trudno mi sobie wyobrazić taką sytuację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Tak swoją drogą, dopiero mając 27 lat znalazł bożenę? Chyba miał kiepską mapę
![]() Autorko, po prostu powiedz mu, że to Ciebie nie podnieca a wręcz denerwuje.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie, cio? ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A może ( i to piszę bez żartów) to jest dla niego podniecające. Jedni lubią świntuszyć w łóżku, drudzy proszą żeby w trakcie krzyczeć ich imię a innych podnieca taka dziecinna gadka. Pamiętam pewien odcinek Seksu w Wielkim Mieście, jak Samanta chodziła do łóżka z kolesiem, który w czasie seksu mówił zdrobniale, dziecinnie o jej piersiach.
Może warto z nim porozmawiać czemu tak robi? Ja coś czuję, że go to po prostu kręci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A ja sądzę, że może on chce w jakiś sposób rozładować napięcie " poważnej sytuacji" w jakiej się znaleźliście? Może chce pokazać, że to dla niego zabawa, coś po prostu miłego i fajnego, a nie śmiertelnie poważna rzecz?
Tak czy siak- możemy sobie wysnuć 1001 teorii spiskowych- ale niestety sądzę,ze rozmowa będzie nieunikniona. Trzymam kciuki, bo najgorzej będzie zacząć ![]()
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pierwszy raz popłakałam się przy komputerze ze śmiechu.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
O jezu współczuje.. dziwna sytuacja, ale dość idiotyczna. Powiedz mu żeby tak nie robił wiecej, bo nasteponym razem jak coś odkryje to kto wie, moze bedzie chciał rboić zdjęcia pamiątkowe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Bożenka nie bawi się z dziećmi, Bożenka dorosła i woli mężczyzn
![]() Sisiorek jest świetny, ale ja bym nie ryzykowała.. ![]() Po prostu z nim porozmawiaj heh.
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() umarłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się chyba śmiała tak długo, aż by zrozumiał
![]() po prostu nie dałabym rady się powstrzymać... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Tyle ze rozmawiałam już kilka razy i mówiłam mu jak to na mnie działa ale on po prostu taki jest dziecinny- również w innych sytuacjach życia codziennego.
Chciałam się zorientować co myślą o tym obiektywne osoby bo sama już popadałam w paranoję i zaczęłam się zastanawiać czy ja aby nie przesadzam. No i dowiedziałam sie, że - oprócz tego że większość osób czyjeś problemy po prostu śmieszą - nie przesadzam i że raczej mam z facetem problem bo się nie dopasowaliśmy pod pewnymi względami. Będę jeszcze rozmawiać bo to jest najważniejsze. Ale to jest dla mnie przerażające ze 27 letni facet rzuca takimi tekstami!!! No ludzie... Może miał trudne dzieciństwo czy cuś, nie wiem....
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problemu nie zazdroszczę.. dlatego zaproponowałam, abyś mu pokazała jak się można czuć w takiej sytuacji. Czasem nie ma wyjścia, bo argumenty nie zawsze trafiają a gdy poczuje się coś na własnej skórze, to zawsze inaczej ![]() Jak już wszystko zawiedzie, to zostaje tylko, abyś kategorycznie zabroniła mu tak się zachowywać w takiej chwili.. albo pogodziła się z tym, że taki jest. Ja chyba nie umiała bym pogodzić się z takim zachowaniem, dla mnie facet ma być jurny i cholernie męski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a może on ma taka fantazję sexualną.
słyszallam o rożnych dewiacja-o futrzakach,o dzieciach. chodzi w tym o to,żeby facet był przebrany za dziecko,a ty jako jego mama przewijała go ,opsypyuwała pupę pudrem. ja wiem,że to chore,ale na twoim miejscu pogadałłabym z nim o tym. spytaj się,czy dla głupoty tak gada,czy ma taka potrzebę i marzenie,aby być dzieckiem. jeśli zapytasz sie w sposób neutralny to moze opowie ci o swojej fantazji. jeśli nie ,to zapytaj ogólnie,jakie ma fantazje sexualne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sie okazalo koles zostal zamordowany przez kobiete ktora go nianczyla/grala matke, poniewaz jego fantazja byl powrot do lat dzieciecych, i nawet sypial w takiej ogromnej kolysce i tylko w taki sposob koles osiagal tam jakas satysfakcje seksualna.
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja przegapiłam ten odcinek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.