| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-02-17, 15:03 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | Kamerzysta-okolice lublińca

Witam Poszukuje dobrego kamerzyste na wesele z okolic Lublińca. Edytowane przez giovanna0 Czas edycji: 2009-02-17 o 16:13 | 
|     |   | 
|  2009-02-17, 19:49 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Kamerzysta-okolice lublińca

Witam. Z Lublińca jesteś? Chętnie ci mogę polecić paru kamerzystów. Kiedy masz ślub? bo do dobrego ciężko się szybko dostać, a więc Polecam http://maxvision.prv.pl/  i słyszałam też o kamerzyście z Kalet,ale nie wiem nic więcej. pozdrawiam  jak mogę spytać to gdzie masz przyjęcie?  ii jaki zespół?

| 
|     |   | 
|  2009-02-17, 19:51 | #3 | 
| Raczkowanie | 

i jeszcze w jakim województwie ten Lubliniec? bo jest kilka    | 
|     |   | 
|  2009-02-18, 18:41 | #4 | 
				 | 

Witam Chodzi o województwo Śląskie. Ja jestem z Koszęcin. Ślub mam dopiero w lipcu 2010r. także jeszcze troche czasu ale sie już zaczynam rozglądać bo też słyszałam że jak sie chce dobrego to trzeba wcześniej. Wesele mamy w restauracji Antares stary Lentex a zespuł Jack. Dzięki za odpowiedź jak będziesz miała jeszcze jakieś kontakty to napisz. Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2009-02-18, 18:47 | #5 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 no dokładnie  ja też mam w tej samej restauracji  Ale już w tym roku  Jak byś coś potrzebowała to pisz.chętnie ci pomogę. A fotografa masz? Bo ja mam właśnie z Koszęcina Zymelę  pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2009-02-18, 21:28 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ja też jestem z Koszęcina. Ślub w sierpniu a ja nie mam ani kamerzysty ani fotografa   
				__________________ Bo jestem kluską, po prostu kluską Choć bardzo staram się, wyglądać na istotę ludzką Tak naprawdę jestem pierogiem | 
|     |   | 
|  2009-02-18, 21:50 | #7 | 
| Raczkowanie | 

| 
|     |   | 
|  2009-02-18, 21:57 | #8 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Bo w Krakowie studiuje i tu się po ślubie przeprowadzam. W domu tylko na weekendy. Wesele jest w Koszęcinie w PAKu (czy jak to tam się nazywa). Ślub za pół roku a mnie nie mamy prawie nic.

__________________ Bo jestem kluską, po prostu kluską Choć bardzo staram się, wyglądać na istotę ludzką Tak naprawdę jestem pierogiem | 
|     |   | 
|  2009-02-19, 09:39 | #9 | |
				 | 

Cytat: 
 Fotografa jeszcze nie mamy ale etż chceby Zymelę bo fajne zdjęcia robi musimy sie wybrac do niego tylko znajdziemy czas  Jak będę maiła jakieś pytania to napewno się odezwie dzieki za pomoc pozdrawiam | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.