|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje włosy zmieniły kolor:(
Witam Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moje włosy zmieniły kolor:(
Moja mama miała podobnie. poszła do fryzjera po rade i powiedział że trzeba ufarbować znowu. Nie ma logicznego wyjanienia tego zjawiska. Niestety prawdopodobnie nie masz szans na odzyskanie koloru.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
a moim zdaniem masz za krótki odrost żeby stwierdzić tak drastyczną zmianę koloru, przy odroście minimum 6 cm najlepiej takie rzeczy oceniać chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Problem w tym,ze odrost jest juz raczej spory, bo mimo, ze nie rzuca sie w oczy to ostatnio farbowalam jakis rok temu na braz, wiec to ze odrost jest widac tylko jak sie dobrze przyjrze. W kazdym razie w ciagu roku wlosy urosly mi na pewno o wiecej niz 6 cm. Wlosy, ktore mi odrataja sa raczej zdrowe, wlosy blyszcza, nie wygladaja na zniszczone, mimo to brakuje im pigmentu. To co odrasta to nie to co pamietam i widze na zdjeciach sprzed 6 lat, bo wtedy zaczelam rozjasniac. No coz, troche mnie to wszystko zszokowalo, nie przypuszczalam,ze naturalny kolor moze tak wyjasniec. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Twój naturalny kolor może się rozjaśnić albo przyciemnić. To normalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
kolor włosów z wiekiem może sie zminiac np mój tata jako dzieciak miała włosy jesne jak len dosłownie białe na zdjęciach a jako dorosły facet miał czarne(teraz juz siwe:P) może u ciebie jest na odwrót
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.