|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() bać się miłości?
cześć.
zauważyłam, że od czasu, kiedy uwierzyłam w siebie, zaczęłam się podobać chłopakom. Zawsze o tym marzyłam, żeby móc mieć kogoś. Z tej racji, że jestem jedynaczką i raczej nie dogaduje się z mamą to chcialam mieć kogoś bliskiego. No i nadszedł taki czas, że wreszcie kogoś poznałam. Ale.. boje się w to zaangażować. Już z jednym chłopakiem prawie byłam, oczywiście uciekłam. Teraz z obecnym kumplem, boje się cokolwiek zacząć. Tak myślałam, o co w tym wszystkim chodzi. Wiele miałam nieodwzajemnionych miłości, a przez dwa lata chłopak bawił się moimi uczuciami. Na czym moja psychika bardzo ucierpiała. I teraz chyba boję się, że pierwszy raz w życiu ktoś może mnie nie odrzucić. Wiecie jak się z tego wyleczyć? Bo przez to czuję, że sobię całe życie zmarnuję..
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: bać się miłości?
to nie jest choroba zebys sie z tego leczyla.a milosci nawet po jakis swoich nie powodzeniach nie nalezy sie bac. niewiesz nigdy co cie spotka bo moze ten ktory pojawi sie w twoim zyciu jest tym wlasciwym.
![]() jesli ona -milosc zapuka do twojego serca nie odrzucaj jej . sluchaj rozumu ale tez i serca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja jak w siebie uwierzylam to mnie znalazl Tomus i teraz z nim jestem juz ponad rok
![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
\Dot.: bać się miłości?
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;11218418]to nie jest choroba zebys sie z tego leczyla.a milosci nawet po jakis swoich nie powodzeniach nie nalezy sie bac. niewiesz nigdy co cie spotka bo moze ten ktory pojawi sie w twoim zyciu jest tym wlasciwym.
![]() jesli ona -milosc zapuka do twojego serca nie odrzucaj jej . sluchaj rozumu ale tez i serca ![]() właśnie mój rozum mówi - idź na całość! a serce, żebym jednak nie ryzykowała. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
jeśli boisz się sparzyć, nigdy się nie ogrzejesz
![]() to naturalne, że trochę się boisz. ale patrzmy na to wszystko z pozytywnej strony. jeśli wszystko się ułoży, strach minie, a Ty bedziesz w 7 niebie ![]()
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Dot.: \Dot.: bać się miłości?
Cytat:
![]() ![]() uwierz w siebie...i nie boj sie . jesli nie zaryzykujesz to sie nie dowiesz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: \Dot.: bać się miłości?
ja rozumiem Twoją sytuację... Sama zaufałam ostatnio komuś, kto po pewnym czasie odszedł z moja "przyjaciółką"... mam cholerny uraz po tym wszystkim (sprawa niestety jest jeszcze zbyt świeża)... i myślę, że raczej nie zaufam już żadnemu facetowi... że będę się bała tego zaangażowania...
Tylko każdy mi powtarza, że nie wolno zamykać się w sobie, że przyjdzie czas na prawdziwą miłość... Życzę Ci powodzenia i szczęścia! Może to właśnie TEN na którego czekasz?
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Znam taki strach. Ale jeśli osoba jest tego warta, a co najważniejsze (!) darzy Cię głębokim uczuciem, to na prawdę warto. Tylko dzięki temu, że uwierzyłam, zaryzykowałam i dziś jest dobrze. Warto próbować... Bądź odważna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nie bój się miłości.
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Trzeba uwierzyc w siebie i sie nie bac,bo jak bedziesz sie bac,to z tym wiaze sie niesmialosc,a z nismialoscia niepowodzenie..
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
nie ma czego się bać
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
No ja tak właśnie powiedziałam sobie kiedyś, i co ? znalazł sie sam ;P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.