|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Solid perfume - perfumy w kremie itp.
Cze¶æ!
Mam do Was zapytanie: pewnie kto¶ siê ju¿ spotka³ ![]() Co s±dzicie o tzw. solid perfume? Jak wygl±da trwa³o¶æ takiego zapachu, oraz jego wydajno¶æ? Porównywalne? Bo na pewno wygodne. Czyta³am oczywi¶cie o tym, jak robi siê perfumy, o tym ¿e te najbardziej szlachetne zamkniête by³y zaraz po olejkach, w myd³ach i t³uszczach - ale to by³o dawno ![]() Zdjêcie podgl±dowe, gdyby mia³o to te¿ inna, nieznan± nazwê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 564
|
Dot.: solid perfume
Mia³am Ci a kiedy¶ takie cuda...ale nie by³o mi wygodnie maziaæ siê paluchem,trwa³o¶æ niby porównywalna,wydajno¶æ marna w moim przypadku bo mazia³am i mazia³am bez koñca i ca³y czas wydawa³o mi siê ¿e za ma³o,potem dosz³am do wniosku ¿e chodzi mi o psikniêcie...tego mi by³o brak
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mia³am kiedy¶ Stellê In Two Peony... Nie lubiê takich kremów, wolê zwyk³e psikad³a. Higiena te¿ stoi pod znakiem zapytania...
Zapach mo¿e by³ trwa³y, ale trzyma³ siê mocno przy skórze, nie by³o go czuæ tak dobrze w powietrzu jak to jest w przypadku perfum ze sprayem.
![]() |
#4 |
zielony stworek
Wiadomo¶ci: 16 993
|
Naprawdê takie niepraktyczne ?
Napali³am siê na Diptyque w kremie ( chcia³am kupiæ zestaw 2 wk³adów ), widzia³am te¿, ¿e Chloe ma perfumy w tej formie, nie mówi±c ju¿ o naturalnych marki Pacifica. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Animal Liberation
Wiadomo¶ci: 5 777
|
Dot.: Solid perfume - perfumy w kremie itp.
Ja wolê perfumy w roll-onie lub po prostu perfumowane kremy do r±k, niektóre pachn± bardzo d³ugo i wyrazi¶cie, a z perfum w puzderku te¿ co¶ tam mam i uwa¿am, ¿e s± s³absze ni¿ zapachowe kremy do r±k.
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2022-03-10 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Solid perfume - perfumy w kremie itp.
Ja mam perfumy w wosku pszczelim z Miodowej Mydlarni.
W zale¿no¶ci od zapachu niektóre projektuj± lepiej lub gorzej, tak samo z trwa³o¶ci±. Ja najbardziej lubiê rozgrzaæ ich niewielk± ilo¶æ w d³oniach, do³o¿yæ bezzapachowego balsamu do cia³a i tak± mieszank± siê wysmarowaæ - w zale¿no¶ci od tego ile zapachu siê nabra³o projekcja potrafi byæ wtedy zabójcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.