|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
| Pokaż wyniki sondy: czy pasuje mi taka grzyweczka??? | |||
| tak |
|
2 | 100,00% |
| nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 2. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kompletnie nie wiem jaka fryzura
witam, jestem tu nowa, ale postanowilam sprobowac, gdyz nie mam pojecia gdzie szukac pomocy
a tutaj jak widze jest duzo dobrych duszyczek, które moga mi pomoc. Chcialabym cos zrobic ze swoja glowa, kompletnie nie wiem jakie fryzury moge dopasowac do mojej łepetynki znalazlam te ktore mi sie podobaja, jak myslicie czy w ktorej z nich wygladalabym ok?? a moze wy macie jakies propozycje ?? dzękuje za wszelkie przejawy zainteresowania |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kompletnie nie wiem jaka fryzura
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
myślę że nie będą pasować Ci zadne loko koko , ani tez grzywki zakrywajace całe czoło, wydaje mi sie ze podkresli to za bardzo Twoje dosc pelne policzki. Dlatego tez najlepsza grzyweczka ale wycieniwana i na boczek, do tego proste włoski tak jak masz naturalnie jestem za zdjeciem chyba pierwszym ktore umiescilas, bo w tym drugim to nie za bardzo przekonuje mnie ta grzywka zaczesana na dwie strony poza tym wydaje mi sie ona dosc "gruba" - co raczej by nie wspolgalo z Twoja uroda.pozdrawiam, i czekam na zdjecia po metamorfozie
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dzieki za pomoc
a moze w ogole tej grzywki nie robic??? tylko cos innego, ja naprawde nie wiem co mozna zrobic, z moja czupryna, bo tych wlosow jak widac nie mam za wiele
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
do ciebie (jak dla mnie) pasowałby jakis jasny kolor.
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Mi sie wydaje ze ladniej Ci bez grzywki, szczegolnie na pierwszym zdjeciu ktore zamiescilas widac ze z odlonietym czolem wygladasz lepiej niz z grzywka. Ale to tylko moja opinia
ja bym poeksperymentowala z cieniowaniem, podpieciem wlosow itd, a grzywke jednak odpuscila
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
pomoże ktos jeszcze ?????proszeee ;P
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
ja też myślę, że lepiej byłoby ci bez grzywki
![]() pzdr _________________________ _________________________ _______________ Życie to nie film, nie obejrzysz powtórki. |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie ładna dziewczyna z Ciebie
. Zgadzam się z dziewczynami, że ładniej Ci bez grzyweczki zasłaniającej całe czoło, tylko taką jak umieściłaś na zdj, czyli na bok
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
wejdz i zaloguj się na www.taaz.com.
Możesz się tam pobawić. Zrobić sobie fajny makijaż i dobrać fryzurke ![]() Jesteś bardzo ładna |
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
sluchajcie dziewczyny, mam jeszcze jedno pytanie, u fryzjera bylam, ale nic nie zrobila z moimi wlosami, wiec nawet nie oplaca sie wstawiac zdjecia hehe ale zastanawiam sie nad taka grzywka to jest tupecik przyczepiany, ale chce poznac wasza opinie, czy takie cos by przeszlo??
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
mi osobiście podobasz się z grzywką
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Te wyżej zdjęcie z grzywką w ciemnych włoskach- czekolada, czerń, myślę, że pasuje. Mi sie podoba...
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

a tutaj jak widze jest duzo dobrych duszyczek, które moga mi pomoc. Chcialabym cos zrobic ze swoja glowa, kompletnie nie wiem jakie fryzury moge dopasowac do mojej łepetynki
znalazlam te ktore mi sie podobaja, jak myslicie czy w ktorej z nich wygladalabym ok?? 
a moze w ogole tej grzywki nie robic??? tylko cos innego, ja naprawde nie wiem co mozna zrobic, z moja czupryna, bo tych wlosow jak widac nie mam za wiele