|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tatuaż
Witam,
nie mogłem znaleźć wątku który pasowałby do tematu. Interesowałaby mnie przybliżona cena takiego cudeńka na ręce ![]() ![]() lub ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż
Nie mogłes znalezc watku ktory pasowałaby do tematu wiec zdecydowałs sie na forum moje makijaze
![]() ![]() Swietne tatuaze nam tu zaprezentowałes, ale ja Ci moge co najwyzej powiedziec ile kosztuja cienie do powiek albo cos w tym temacie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Mloda, rzeczywiście trochę dziwny tok myślenia :P
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tatuaż - makijaż - prawie to samo
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A ja jak zobaczyłam temat "tatuaż" to pomyślałam, że może któraś z dziewczyn zrobiła tatuaż np. kredka albo eyelinerem i chciała się pochwalić
![]() No nie wiem czy na MM ktoś odpowie Ci na to pytanie ![]()
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka zrobiła sobie na ręce tatuaż kolorowy to płaciła 1200zł . i ma go od ramienia do łokcia i caaały dosłownie ten obszar pokryty tatuażem. Więc te koło 600-700zł mogą kosztować zależy od wielkości myślę i czy ma kolory czy jest w jednolitym kolorze ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.