| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-05-05, 14:58 | #1 | 
| BAN stały | Wishlista Duskie ;-)Moja wishlista: - topy, bokserki, longi, tuniki imprezowe najlepiej w cekiny, błyszczące!! XS/S/M - koszula w kratkę obcisła! XS/S - rurki obcisłe jeansowe, sztruksowe - krótkie spodenki , spódniczki rozmiar 34 - bluzy w stylu GLAMOUR czyli obcisłe, cukierkowe, błyszczące  S/M - kurteczki, bolerka, okrycia wierzchne, najlepiej satynowe, błyszczące! - butów na obcasie, GLADIATOREK! rozmiar 37 - duże kolczyki, szerokie paski na talię - kryjące leginsy różnej długości  - nietoperze  - ubrania w zebrę, panterkę itp OGÓLNIE ZADOWOLĘ SIĘ BŁYSZCZĄCYMI RZECZAMI   narazie tyle   Edytowane przez duskie Czas edycji: 2009-05-05 o 15:13 | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 20:44 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Wishlista Duskie ;-)

u mnie bluzka imprezowa błyszcząca, zapraszam    
				__________________ wszystkowątek | 
|     |   | 
|  2009-05-06, 00:00 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

mam bokserke, szare bolerko, leginy ( chyba bardziej sportowe bo maja znaczek na dole h&m) i np satynowa mieniaca sie bluzeczke na ramiaczkach;] zajrzyj   | 
|     |   | 
|  2009-05-16, 12:41 | #8 | 
| BAN stały | 

szukam pilnie bluzek, kimon, topow na impreze !!!!!!!!!!!!! Oddam wiele!!!!!!!!

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Wymiana
 Wymiana