|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Szukam dobrego fryzjera w Juracie lub okolicy
Proszę o pomoc, jadę na najblizszy weekend do Juraty. W czasie pobytu szykuje mi sie ważna impreza i potrzebuje skorzystać z pomocy fachowca-fryzjera. Nie mam pojęcia gdzie mogę sie udać, aby efekt końcowy był zadowalajacy. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dobrego fryzjera w Juracie lub okolicy
Witam!
w tam tym tygodniu byłam w Hotelu Velaves w Władysławowie czesałam się u fryzjera i byłam bardzo zadowolona. To nie jest Jurata ale blisko i chyba najbardziej profesjonalnie w okolicy.Pozdrawiam i powodzenia Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dobrego fryzjera w Juracie lub okolicy
witam , jezeli szukasz dobrego fryzjera to nie pomoge Ci ale chetnie podpowiem gdzie w juracuie nie chodz do fryzjera. bylem ok 2 godziny tremu w juracie u fryzjera przy hotelu Lido i starsza pani powiedziala ze strzyze tez mezczyzn i szczerze to nikt nigdy jeszcze mi tak nie spiepszyl wlosow!!! tragedia ona wogole nie ma pojecia o strzyzeniu nie wiedziala co oznaczaja numery na nakladkach, poprosilem o najprostsza fryzure boki na 3 milimetry gory zeby wogole nie ruszala i miala tylko wycieniowac!!! wszystko sknocila najpierw z jednej strony kawalek wlosow ogolina na zero a chcialem na trzy potem z drugiej strony inna dlugosc.... brak slow co ona wyprawiala!!!moj kolega siedzial za mna tez mial sie ostrzyc ale jak zobaczyl to tylko glowa krecil!!!tragedia panowie!!!! reke jej latala jak alkocholikowi ktory nie pil kilka dni!!!! wstalem i wyszedlem z taka spiepszona fryzura pojechalem na hel tam mi pani poprawila chociaz nie tak jak chcialem ale milion razy lepiej jak ta w juracie!!! specjalnie sie zalogowalem zeby opisac to kobiete bo jescze tak beznadziejnego fryzjera to w zyciu nie spotkalem!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.