|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
CZY KTOS pamieta taki program???
Mam problemy z pamiecia najwyraźniej
i juz od kilku miesiecy probuje sobie przypomniec o co mi tak naprawde chodzi. mianowicie o program typu reality, troche w stylu Project Runway, czyli duzo uczestnikow, konkurs, co tydzien ktos odpada. ale na pewno nie byl to "Project runway", nie byl to tez program "The Cut" Tommy'ego Hilfigera. Uczestnicy chyba bawili sie w stylizacje, tak mi sie wydaje...i chyba wygrana byla mozliwosc stylizacji jakiejs slawnej kobiety. matko nawet tej sławnej kobiety nie pamietamprogram lecial ok 2-3 lata temu na mtv, albo vh1 albo ...jejku w sumie nie wiem. wiem, ze malo informacji i troche pokretne ale jesli ktos pamieta co to za program to prosze o pomoc.
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CZY KTOS pamieta taki program???
Style Me With Rachel Hunter??
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
tak to ten program, ale sie ciesze, dzieki temu po nitce do kłebka znajdę mojego ulubionego bohatera. ogromniaste dzieki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

i juz od kilku miesiecy probuje sobie przypomniec o co mi tak naprawde chodzi. mianowicie o program typu reality, troche w stylu Project Runway, czyli duzo uczestnikow, konkurs, co tydzien ktos odpada. ale na pewno nie byl to "Project runway", nie byl to tez program "The Cut" Tommy'ego Hilfigera. Uczestnicy chyba bawili sie w stylizacje, tak mi sie wydaje...i chyba wygrana byla mozliwosc stylizacji jakiejs slawnej kobiety. matko nawet tej sławnej kobiety nie pamietam