| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-10-15, 19:45 | #1 | 
| Zakorzenienie | Na gwałt paletki cieni - niebieskie, turkusy, jaskrawe !!NIEAKTUALNE Pilnie, na wczoraj poszukuję !! paletki cieni lub cieni pojedynczych !! najlepiej wypiekane, nie przepadam za sypkimi  - niebieskości - turkusy - zielenie - fuksja -żółte, bananowe, pomarańczowe - jaskrawe, żywe, mocno nasycone !! Najchętniej: MAC, Kryolan... oddam na prawdę wiele. W grę wchodzą tylko wysoko i średniopółkowce  Absolutnie Joko, Vipery, Rossmany i tym podobne...  W zamian to co w moich wątkach  Będę wdzięczna, jeżeli tutaj od razu napiszecie, co macie do zaproponowania... ostatnio cierpię na nadmiar obowiązków   
				__________________ Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-10-21 o 16:10 | 
|     |   | 
|  2009-10-15, 20:06 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Na gwałt paletki cieni - niebieskie, turkusy, jaskrawe !!

Niestety nie do końca te kolory, których szukam, za mało nasycone i za mało jaskrawe... wiem, wybredna paskuda jestem     Muszę wkleić przykłady tego, co szukam  Dziękuję za propozycję   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-15, 20:35 | #4 | 
| Zadomowienie | 

One takie jasne jak na zdjeciu wcale  nie sa,odcienie sa przeklamane  ,w sklepie mozna wyprobowac tez zestaw Loreala

Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-10-15 o 20:36 | 
|     |   | 
|  2009-10-15, 20:41 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Dobrze znam ten zestaw i niestety to nie to, nawet miałam go kupionego, ale szybko znalazł nową właścicielkę    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-15, 20:44 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

mam jakieś turkusy czy zielone odsypki pigmentów maca - kolorów nie pamiętam, ale mogę sprawdzić    | 
|     |   | 
|  2009-10-15, 22:41 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Kochana, odpisuję tutaj, bo nie wiem, czy zaglądasz jeszcze do swojego kosmetycznego   Powiedz mi, bo ja zacofana jestem z Cieniami sypkimi MAC, mam tylko prasowanki, czy potrzeba do nich jakiegoś primera/fixera ? Jak nie to może wreszcie wypróbuję   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-15, 22:54 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Hej Kochana   A ja mam coś takiego ;> Ale pojedyncze Givenchy - fuksja nad fuksjami z małym ubytkiem ale w przezroczystej kasetce. Tez mam intensywny ciemniejszy tukus sypki sephory z drobinkami. Ale nie mam jak zdjęcia zrobic bo mam troche kopniety aparat  w świetle dziennym szybciej   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | 
|     |   | 
|  2009-10-16, 06:46 | #10 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Pędzelkiem. Najpierw może zrobię fotę, to zobaczysz kolory. | |
|     |   | 
|  2009-10-16, 10:40 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

M, odpisałam u Ciebie, jak coś u mnie znajdziesz to proszę odpisz u mnie   Gothic, to czekam na fotki i proszę zerknij jeszcze, czy w ogóle coś u mnie za nie widzisz   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-16, 13:47 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

Hop hop, w zamian oddam: NOWA Bransoletka srebrna APART !! - tylko na perfumy lub poszukiwane cienie !! wartość: bransoletka 120 zł, charmsiki po 40 zł - 240 zł za komplet http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Charms I wiele wiele więcej   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-16, 17:03 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

OMG   Jakie cudne sreberka wrzucilas  Popatrze jeszcze chwilke na nie  Myriady beda chyba Twoje, jezeli bedzie Ci pasowalo  EDIT: a te gadzety z gwiazdeczkami to co too?  wisior, bransoleta i kolczyki? a ten a opalowaniu to apart, tak?  ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Oj to ja na metale uczulona  No ale podoba mi sie Tumulte (taka mam nadzieje, ale nigdzie nie moge zniuchac  )  i demeterek jasminowy  ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- O Ty niedobra  Hmm ja nie wiem, jaka jest wartosc demeterka? Czy kalkulowalaby CI sie bransoleta + demeter za moje limitowane myriady?  Daj znaka, a ja sobie jutro jesczze obmacam te bransolete w aparcie     Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-10-16 o 14:12 | 
|     |   | 
|  2009-10-16, 18:16 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

Hejo Słońce   Kurcze zebym ja sama wiedziała co ja chce   Podoba mi sie np jaśminiowy demeter .. albo nie wiem  Dzisiaj dostałam 39 gorączki i w sumie chyba się później odezwę bo marudna jestem strasznie. Jakies niewielkie odlewki zapachowe by mnie tez satysfakcjonowały - jakbys jakies miała to chetnie   Widzę, ze tez masz te charms - ostatnio jakies chyba modne to to się zrobiło  Kupiłam sobie jedne na asosie, słodkie do kolorowych koszulek. A w ogole te botki są boskie - ale nie na polskie ulice  wybicie zębów na wrocławskim rynku murowane     
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | 
|     |   | 
|  2009-10-16, 20:38 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

Kolciu   Ten sean, to chyba zbyt swiezy dla mnie bedzie, wole ciezszy kaliber  Ale umowmy sie tak, ze sprawdze jutro naocznie  te bransolete i dam znac jutro wieczorem, dobrze? gdybys jednak miala w miedzyczasie mozliwosc korzystnej dla Ciebie wymiany w miedzyczasie, to oczywiscie smialo     | 
|     |   | 
|  2009-10-16, 21:02 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-17, 15:26 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-17, 21:35 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-17, 21:39 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

To ja   Bylam i macalam yesa  podoba mi sie, tylko sprawa wyglada tak: podoba mi sie zawieszka serduszko i torebeczka  szpila troche nie w moim stylu  czy pasowaloba CI wymiana 2 charmsow + bransoleta + demeterek za myriadki?  EDIT: tylko powiedz kochana to jest ta grubsza bransoleta prawda? http://www.yes.pl/bizuteria_srebrna/...00-000-ABBS027 Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-10-17 o 22:03 | 
|     |   | 
|  2009-10-19, 19:58 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-19, 20:17 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

hej ja mam jeden ciemny niebieski- zdjecie w watku

| 
|     |   | 
|  2009-10-19, 20:23 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

Kolciu   Nie martw sie ja tez nie mam cisnienia na oddawanie tych cieni  Tez caly czas mysle, czy potrzeba mi milionowa bransoletka   Jakby cos, to daj znac i pomyslimy     | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-10-19, 20:51 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

mam cienie moonray diora do oddania. co prawda wyglądają niejeskrawo tylko pastelowo ale mają w sobie delikatne mieniące się drobinki i jak nałoży się więcej na oko to dają efekt intensywnego koloru. kolory takie jak opisałaś: zielony, niebieski i bananowy + róż. nie będę wybredna bo nie używam tych cieni. | 
|     |   | 
|  2009-10-20, 22:41 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

kuście, puki mam się czym wymieniać    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-22, 19:47 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

Hej Kochana    Ja wprawdzie jeszcze chora ale siła myślenia do mnie powróciła  Jeśli nadal jesteś chetna na cienie to bardzo proszę  Zrobić im zdjęcie ?    
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.