|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pierwszy seks, proszę o wskazówki
Przeglądałam inne wątki i nie znalazłam - może dlatego, że sytucja jest konkretna i potrzebuję konkretnych porad moje drogie
![]() Zaprosiłam niedługo na wieczór mojego chłopaka, wolny dom, wiecie o co chodzi. Seks się szykuje jak nic. Dla mnie to pierwszyzna, dla niego niezupełnie. Tego, że chcę się z nim kochać jestem pewna i to wiem, nie wiem natomiast całej reszty. Będziemy sie całować i powoli zacznie się zabawa - co wtedy? Zacząć od orala, czy oczekac do pelnego wzwodu i normalnie? No i jesli chodzi o pieszczenie mężczyzny ustami to... jak? Od tak po prostu, hop i do buzi, czy musi byc odp sztywny? Wiem, ze to cholernie głupie, ale naprawde nie mam kogo o to zapytać, i bardzo będę wdzięczna za wszystkie wskazówki. I niestety nie ma tu minki, której bym użyła ale wierzcie mi wygląda to tak <czerwieni się> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy seks, proszę o wskazówki
Hmmm :P pozwól by on cie pieścił, ale sam został w bieliźnie. Potem hop nałóż gumkę i tyle. Niech on przejmie inicjatywę w zadowalaniu ciebie. Miej pod ręką prezerwatywę, jak ją wyciągniesz to on już będzie wiedział co się święci.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem, takiego czegoś nie da się zaplanować. Planowanie łączy się ze stresem. Nie lepiej liczyć na spontaniczność?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jakich ty się filmów naoglądałaś, że myślisz, że natychmiast musisz brać do buzi?
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a jeżeli obydwoje nigdy nie uprawiali seksu ?
![]()
nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj Edytowane przez nicka01 Czas edycji: 2009-12-18 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
rapifen, dzięki
spontaniczność spontanicznością ale przezorny zawsze... zapezpieczony :P gdybym prosiła o głupie komentarze, napisałabym na głupim forum, nie na wizażu moi drodzy. wydaje mi się, że prośba jest czytelnie sformułowana a po co pisać złośliwe komentarze na nią nie odpowiadające? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jakiś wysyp wątków na ten temat
![]() traciłam dziewictwo w czasach kiedy nie było wizażu. dałam sobie radę. więc i ty sobie poradzisz ![]() a tak celem uspokojenia - zdaj się na spontaniczność. nikt nie da CI gotowej recepty. możesz przyjąć strategię rapifen - zapobiegawczo. pojawią się jednak sytuacje z którymi będziecie musieli sobie poradzić bez naszej pomocy ![]() powodzenia
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z oralem od razu nie wyskakuj. Myślę,że takie rzeczy to się zostawia na później. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Doradzić się nie da tak do końca, najlepiej wypijcie po piwie i dajcie się ponieść emocją
![]() ![]() Możesz puścić swoje ulubione piosenki z odtwarzacza, na większe odprężenia. Co do samego stosunku, proponowałabym dłuższe zabawianie się sobą (całowanie, lizanie itp. ![]() To on powinien wyjść z taką inicjatywą, aby tobie sprawić przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co wszysyc z tym oralem ??
za moich czasów był to kolejny etap w seksie ,jakies proby seksu klasycznego a dopiero pozniej oral a teraz bach bach oral bum i sie taka szczyci, ze jest dziewicą . Przede wszytskim pomysl o zabezpieczeniu i nie zmuszaj sie do niczego.No i na trzesienie ziemi bym nie liczyla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hmm... mówisz, że nie za bardzo wiesz jak się zabrać do pieszczenia go. Nie mówię, że musisz to robić, ale wygląda na to, że po prostu niewiele was w tej sferze jeszcze łączy.
Może zamiast pierwszego seksu zróbcie sobie pierwszy petting? Możecie do tego włączyć seks oralny lub nie (mi łatwiej było o seks oralny, pewnie dlatego, że nie martwiłam się o zabezpieczenie itd.). chyba, że jesteś naprawdę zdecydowana, to winko polecam, może ulubiona muzyka... a potem wszystko pójdzie samo. Osobiście jednak polecam poznanie swojego ciała. Wtedy nie trzeba myśleć co robić jak dotknąć itd. Hmm... można to porównać do układanki. Dodajesz kawałek do kawałka, poszerzasz horyzonty, że tak powiem, i potem ostatni element jakim jest stosunek wpasowuje się bardzo naturalnie w cała resztę, która już szybciej powstała.
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niepotrzebnie teraz planujesz całą akcję. Może dojdzie do stosunku, a może nie. Zresztą nie wiem, czemu zakładasz, że Ty od początku będziesz jedyna stroną aktywną i już wiesz, że będziesz zaczynać od orala. Skoro on jest bardziej doświadczony i miałoby do czegokolwiek dojść, to wysoce prawdopodobne, że on sam chetnie zacznie pieścić Ciebie, a dalej samo sie potoczy.
Macie już za sobą jakieś bardziej intymne pieszczoty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tak jak już ktoś wyżej napisał najlepszy jest spontan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi sama zmiana pozycji z klasycznej zajela duuzo czasu, a oral to juz ho ho! o wiele dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
'za moich czasów'
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
'Ach jo' - jakby powiedział krecik.
Niepotrzebnie planujesz. Jeszcze się rozczarujesz, a po co? ![]() Pozwól na chwilę fantazji. Skoro dla niego seks nie jest niczym nowym to zapewne będzie wiedział od czego zacząć. ![]() Może licząc na stosunek, przeliczysz się? Różnie bywa. A jeśli chodzi o seks oralny - wydaje mi się, że jak już się za to 'zabierzesz' to nie będziesz myślała o tym, co robić, jak, kiedy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
SiĘ mi proszę tutaj nie śmiac ,mój nobliwy wiek upoważnia mnie do używania ww zwrotów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
tego chyba nie da się zaplanować. wszystko wychodzi podczas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Przede wszystkim do niczego sie nie zmuszaj. kto powiedział,że musisz od razu zadowolic go ustami?? Moze bez pośpiechu,tym bardziej że jak sama piszesz jesteś niedoswiadczona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.