Proszę o radę w kwestii zespołu CODA z Włocławka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-16, 17:39   #1
vanilia21
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do vanilia21 GG do vanilia21

Proszę o radę w kwestii zespołu CODA z Włocławka

Czy zna ktoś zespół Coda z Włocławka, myślę aby wynająć go na wesele ale nie znam opinii. Czy która z Was coś wie na temat tego zespołu? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Zapraszam
vanilia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 13:04   #2
shakna
Raczkowanie

Dot.: Proszę o radę w kwestii zespołu CODA z Włocławka

Hej.. Jaki zespół w końcu wybrałaś?
shakna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 07:50   #3
vanilia21
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do vanilia21 GG do vanilia21

Happy Dance z Torunia

Zapraszam
vanilia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 07:52   #4
shakna
Raczkowanie

Hehe i bardzo dobrze
Stary 2008-09-04, 22:25   #5
adomajka
Wtajemniczenie

mieszkam we wloclawku i nie slyszalam o tym zespole:P a jak ten z Torunia?
adomajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-06, 15:46   #6
shakna
Raczkowanie

Adomajka czyli Ola, ja Cie znam

Nie slyszalas o zespole CODA? Wpisz w wyszukiwarce w googlach np CODA Włocławek i juz bedziesz wiedziala co to za zespol. Mi sie podobali...

Jak przygotowania do slubu?
Stary 2009-03-08, 14:37   #7
ati57
Przyczajenie

Smile Dot.: Proszę o radę w kwestii zespołu CODA z Włocławka

Cytat:
Napisane przez vanilia21 Pokaż wiadomość
Czy zna ktoś zespół Coda z Włocławka, myślę aby wynająć go na wesele ale nie znam opinii. Czy która z Was coś wie na temat tego zespołu? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Też się zastanawiam nad tym zespołem, może jednak coś słyszałyście na jego temat?
ati57 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 16:42   #8
kajoka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ati57 Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam nad tym zespołem, może jednak coś słyszałyście na jego temat?
Ja byłam na weselu na którym grali i muszę przyznać że są świetni! Grają naprawde na żywo a do tego same fajne kawałki - ubawiłam sie i polecam
kajoka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 09:38   #9
ati57
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kajoka Pokaż wiadomość
Ja byłam na weselu na którym grali i muszę przyznać że są świetni! Grają naprawde na żywo a do tego same fajne kawałki - ubawiłam sie i polecam
Bardzo mnie ucieszyła Twoja wiadomość. Zdecydowałam się na ten zespół, ale w zasadzie w ciemno, tylko na podstawie strony internetowej. A jak prowadzili wesele?
Stary 2009-06-01, 09:36   #10
kajoka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ati57 Pokaż wiadomość
Bardzo mnie ucieszyła Twoja wiadomość. Zdecydowałam się na ten zespół, ale w zasadzie w ciemno, tylko na podstawie strony internetowej. A jak prowadzili wesele?
Słuchaj to są młodzi, fajni ludzie, a nie stare dziady więc naprawdę panowała miła atmosfera Oczepiny zrobili zabawnie, konkursy były śmieszne i na poziomie, więc naprawdę wszyscy się dobrze bawili.
Z resztą to nie tylko moja opinia, bo po weselu wielu gości wzięło od nich wizytówki.

Edytowane przez kajoka
Czas edycji: 2009-06-01 o 09:37 Powód: błedy litrowe
kajoka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-18, 10:31   #11
balonique
Przyczajenie

Witam!

mam prośbę o więcej opinii na temat CODY chodzi mi o bardziej szczegółowe info, czyli np. do której grają, jak były prowadzone gry i zabawy - ile ich jest i ile trwają? będę wdzięczna za każdą opinię i z góry dziękuję
balonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-18, 11:19   #12
WiesiekW
Przyczajenie

Ten zespół CODA gra co roku na Balu ZNP w styczniu. Ale ubaw!!! Wcześniej grał zespoł "Egzamin" to też było fajnie ale to nie to co CODA! No bez kitu, od trzech lat nie mogę przepuścić tej imprezy ze względu własnie CODĘ, bo zawsze jest extra zabawa Jak będę wydawał córkę za mąż to biorę ich na 100% Polecam
WiesiekW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 12:58   #13
balonique
Przyczajenie

dziękuję za tę wypowiedź! Czy ktoś jeszcze ma jakieś opinie? bardzo mi zależy
balonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 14:58   #14
Adi1976
Przyczajenie

Byłam w styczniu na tym balu i jak dla mnie ten zespół zaprezentował się bardzo słabo. Zresztą to nie tylko moja opinia bo po balu było sporo wpisów w tej sprawie na lokalnym portalu.
Adi1976 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 18:16   #15
ati57
Przyczajenie

A czy mogłabyś bardziej rozwinąć co masz na myśli pisząc słabo i na jakim portalu można poczytać inne opinie? Będę wdzięczna
Stary 2010-02-24, 10:20   #16
Ania23A
Przyczajenie

Nawet wiem o jaki bal chodzi, bo byłam w tym roku z narzeczonym... I my się ze znajomymi bardzo fajnie bawiliśmy Jak zwykle znalazła się jakaś maruda... jak wszędzie... Bawić się po prostu trzeba umieć A ten zespół był naprawdę spoko
Ania23A jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 16:57   #17
Adi1976
Przyczajenie

Uderzyć w stół to ... Słuchaj ati57, nie chcę tutaj nikomu robić antyreklamy czy psuć interes, a już absolutnie nie chcę nastawiać cię źle do zespołu. Oczywistym jest, że jeżeli mi czy komuś się nie podobało to nie znaczy, że kto inny nie był zadowolony, a ty nie będziesz zachwycona na swoim weselu. Wszystko możliwe. Trafiłam na Wizaż również w poszukiwaniu zespołu i od razu ten temat rzucił mi się w oczy, dlatego że bal był niedawno, a ja tam byłam. Teraz żałuję, że wyraziłam tu swoje zdanie. Zresztą opinie internetowe są często nic nie warte i trzeba być bardzo ostrożnym. Zwróć uwagę, że w dawno założonym wątku nic się nie dzieje, nagle rejestruje się na forum kajoka i robi dwa pochwalne wpisy, po czym więcej się na Wizażu nie udziela (na dziś 2 posty). Następnie rejestruje się WiesiekW, rąbie mowę pochwalną i więcej się na Wizażu nie odzywa (na dziś 1 post). Temat jest ok do czasu, aż ja wpisuje swoją brzydką opinię i ... nagle na drugi dzień rejestruje się na forum Ania23A, specjalnie po to żeby walnąć pochwałę na temat zespołu. Chyba nie muszę dodawać, że to jej jedyny jak na razie wpis na Wizażu (na obecną chwilę na koncie 1 post). Kto się rejestruje na forum tylko po to, żeby zrobić jeden pochwalny wpis na temat jakiegoś nie znanego weselnego zespołu ? Jak dla mnie jest to szyte grubymi nićmi. Wiesz co myślę ? Chyba ktoś tu sobie robi autoreklamę .
Stary 2010-02-24, 17:58   #18
Taverney
Zakorzenienie

Adi, wszystkie opinie, zwłaszcza te na forum, trzeba dzielić przez trzy, niestety... Tymbardziej, jeśli wypowiada je osoba, która na forum ma jeden post od dłuższego czasu... jeśli uważasz, że jakaś wypowiedź jest reklamą, albo krypto-reklamą, czy też szeptanym marketingiem, wciśnij Zgłoś. Moderator dostanie wtedy sygnał do działania.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 19:51   #19
qlesza
Przyczajenie

Miałem okazję bawić się przy lepszej muzyce na żywo. Może nie było najgorzej, gorzej bywało, ale żebym wyszedł oszołomiony to nie powiem. Zupełnie przeciętnie. Trochę wiało nudą. Na wesele nie poleciłbym nikomu z moich znajomych, których podejrzewałbym o to, że mnie na nie zaproszą. Pani fałszowała aż kłuło w uszach a panowie grali jak by musieli grać, nie będąc pewnymi czy im za to granie zapłacą. jakos tak bezpłciowo, bez zaangażowania, bez serca. Ale może mieli zły dzień... Ale niestety, liczy się pierwsze wrażenie...
qlesza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 21:34   #20
ati57
Przyczajenie

Zdaję sobie sprawę, że komentarze, jakie umieściły osoby, które udzieliły się tylko raz na tym forum należy czytać i brać pod uwagę z przymrużeniem oka;/. Bardzo dobrze, że się wypowiedziałaś w końcu po to jest to forum, żeby pomagać w trudnych wyborach A może znalazłaś już jakiś zespół godny polecenia i za rozsądne pieniądze?
Stary 2010-02-25, 09:29   #21
Ania23A
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Adi1976 Pokaż wiadomość
Uderzyć w stół to ... Słuchaj ati57, nie chcę tutaj nikomu robić antyreklamy czy psuć interes, a już absolutnie nie chcę nastawiać cię źle do zespołu. Oczywistym jest, że jeżeli mi czy komuś się nie podobało to nie znaczy, że kto inny nie był zadowolony, a ty nie będziesz zachwycona na swoim weselu. Wszystko możliwe. Trafiłam na Wizaż również w poszukiwaniu zespołu i od razu ten temat rzucił mi się w oczy, dlatego że bal był niedawno, a ja tam byłam. Teraz żałuję, że wyraziłam tu swoje zdanie. Zresztą opinie internetowe są często nic nie warte i trzeba być bardzo ostrożnym. Zwróć uwagę, że w dawno założonym wątku nic się nie dzieje, nagle rejestruje się na forum kajoka i robi dwa pochwalne wpisy, po czym więcej się na Wizażu nie udziela (na dziś 2 posty). Następnie rejestruje się WiesiekW, rąbie mowę pochwalną i więcej się na Wizażu nie odzywa (na dziś 1 post). Temat jest ok do czasu, aż ja wpisuje swoją brzydką opinię i ... nagle na drugi dzień rejestruje się na forum Ania23A, specjalnie po to żeby walnąć pochwałę na temat zespołu. Chyba nie muszę dodawać, że to jej jedyny jak na razie wpis na Wizażu (na obecną chwilę na koncie 1 post). Kto się rejestruje na forum tylko po to, żeby zrobić jeden pochwalny wpis na temat jakiegoś nie znanego weselnego zespołu ? Jak dla mnie jest to szyte grubymi nićmi. Wiesz co myślę ? Chyba ktoś tu sobie robi autoreklamę .

hahahahah Powiedział Adi, który zarejestrował się w dniu wpisania postu i odezwał się cztery razy
Przeglądam sobie to forum bardzo często, na balu byłam, więc chyba mam prawo powiedzieć czy mi się coś podobało czy nie. Każdy lubi coś innego, ja bawiłam się bardzo dobrze, więc nie widzę powodu, żeby Adi1976 robił tu kryptoreklamę. No chyba że ma powód... A prawda jest taka, że o gustach się nie dyskutuje
Ania23A jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-25, 10:53   #22
Adi1976
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ania23A Pokaż wiadomość
nie widzę powodu, żeby Adi1976 robił tu kryptoreklamę.
Ja robię krypotreklamę ? Albo masz poważne problemy ze zrozumieniem tekstu, albo nie znasz znaczenia słów. Oooo widzę, że nagle kajoka znalazła się na forum po 10 miesiącach i nabija posty Żałosne heheh.
Stary 2010-02-28, 16:13   #23
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania23A Pokaż wiadomość
więc nie widzę powodu, żeby Adi1976 robił tu kryptoreklamę. No chyba że ma powód...
a ja nie widzę powodu, dla którego logujesz się z dwóch kont, żeby pisać w tym samym wątku, w dodatku posty o tym samym wydźwięku.
faktycznie wieje tu kryptoreklamą i to niestety przykre, że kolejny raz zamiast osoby, które mogą powiedzieć coś obiektywnego, wypowiadają się osoby, którym zależy na reklamie zespołu.
a wystarczy mieć trochę szacunku do osób, które szukają dobrego i sprawdzonego zespołu, a nie uciekać się do takich metod
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości