|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
używane stoły
Witam! mam prosbe, może ktoś ma, albo słyszał gdzier moge kupic używany stół do masażu.Może byc też nowy, ale z podnoszonż dość wysoko do pozycji siedzącej drugą częścią,widzialam taki w Komorowie (firma Oferująca sprzęt kosmetyczny),ale jest strasznie drogi...
proszę o chociaż mnałą podpowiedx... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: używane stoły
Witaj, podstawowe pytanie:
- w jakim celu chcesz stosować ten stół? Do masaży czy do zabiegów kosmetycznych? Widziałem wiele stołów do masażu w Polsce i zagranicą. Często też podczas szkoleń wymieniamy uwagi z terapeutami. Jeżeli mam być szczery to w sensie uniwersalnosci stołów do masazu polecam firmę Habys, strona bodaj www.habys.pl, daję ocenę ***** a jak wpiszesz na wyszukiwarce, to na pewno znajdziesz. Mają przyzwoite, składane ale stabilne stoły za przyzwoitą cenę około 8oo - 1000 zł. Poza tym pamietaj, odpowiedni stół do masażu to podstawowe narzędzie, które ma starczyć na lata. Warto zainwestować. Nie wiem po co ta druga część składana do pozycji siedzącej. Czy chodzi o uniwersalny stół do masazu i kosmetyki czy np. jeszcze do rehabilitacji. Osobiście polecam stoły do masażu szersze i dłuzsze, aby naprawdę były wygodne dla pacjenta. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: używane stoły
Masz podpowiedz na forum, ale chyba się nie ukazała na stronie głównej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.