| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-13, 09:31 | #1 | 
| Zadomowienie | Prostownicę turmalinową na kurtkę narciarską.

Prostownica to Vidal Sassoon VS Nano turmalinowa. Jest nowa,zapakowana w pudelko,oto jej cechy: Zmienna temperatura, technologia Tourmaline Ceramic ionic, natychmiastowy system nagrzewania. Oddam tylko i wyłącznie za kurtkę narciarską rozmiar S lub M.lub buty sportowe za kostkę w rozmiarze 39. Kurtki potrzebuje pilnie więc jeżeli nie znajde takowej do piatku watek staje się nieaktualny.Ze swojej strony oferuję wysyłkę paczką priorytetową i tego oczekuję od drugiej strony. Zawieszka Długość kabla3 m SuszarkaCechyZmienna temperatura, technologia Tourmaline Ceramic ionic, natychmiastowy system nagrzewania Edytowane przez rybkad Czas edycji: 2010-01-13 o 22:11 | 
|     |   | 
|  2010-01-13, 18:47 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Prostownicę turmalinową na kurtkę narciarską.

hej , ja mam kurtke narciarska, ale niestety prostownica nie jest mi potrzebna bo mam jedna..

| 
|     |   | 
|  2010-01-13, 22:10 | #5 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Prostownicę turmalinową na kurtkę narciarską.

No niestety nie mam nic innego na wymianę,tylko prostownicę. Edit: Chętnie w zamian za prostownicę przyjmę buty za kostkę sportowe rozmiar 39   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.