|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
badania hormonalne i na toksmoplazmoze
wlasnie odstawilam tabletki anty bo planuje zajsc w ciaze. lekarz zlecil mi test na toksmoplazmoze i badania na poziom hormonow. czy badania w tak krotkim odstepie czasu od odstawienia tabletek moga byc niewiarygode. czy wplynie to na wynik badania na poziom hormonow??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: badania hormonalne i na toksmoplazmoze
Wdg. mnie nie bo hormony z pigulek sie nie magazynuja na pozniej.
zawsze mozesz zrobic 1 cykl przerwy ,poczekac na naturalny okres i wtedy zrobic badania. teraz bardziej bym sie martwila czy naturalny cykl wroci bez problemów. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Gospodarka hormonalna po tabsach stabilizuje się po ok. 3 miesiącach odstawienia.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie - 3 miesiące powinnaś odczekać, by badania hormonalne były wiarygodne. Natomiast na toxo w każdej chwili możesz robić, nie ma to nic z hormonami wspólnego.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Teraz mam inny problem. 3 grudnia wzielam ostatnia tabl. i po 3 dniach dostalam krwawienie z odstawienia tylko ze bylo bardzo dziwne. bardzo skape i krutkie. do tej pory nie dostalam normalnego okresu. caly czas mam mleczno bialy sluz i nie wiem co sie dzieje. z mezem staramy sie o dzidziusia tylko ze z tego co mi wiadomo to dopuki nie mam normalnego okresu to szans na to nie ma. uwazac teraz tez nie uwazalismy bo nie bylo sensu. czy jest mozliwosc ze jednak zaszlam w ta ciaze?? to juz miesiac czsu. prosze o szybka odpowiedz
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
TEST zrób
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.