|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() sex:((
Witam Was kochane wizażanki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sex:((
takie obrażanie sie jest z jego strony troche dziecinnym zachowaniem , przeciez jesli Cie kocha to powinien Cie spokojnie wysłuchać i wypracować jakiś kompromis , nie jestes maszyną , ktora zawsze chce i musi ...
próbuj jeszcze z nim pogadac , przeciez w nieskonczonosc chyba nie bedzie sie obrazał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
poogladajcie razem sex inspektorow na tvn style. w wiekszosci par jest wlasnie taki problem... moze cos zrozumie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam i dziękuję za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Przeciez jak Cie kocha to nie tylko za sex, litosci!!Zeby jeszcze codziennie nie jestes zadnym przedmiotem!!! Ja bym sie na jego miejscu obraziła jakby to bylo dajmy na to raz w miesiacu a ty bys odmowila. Moim zdaniem to on traktuje sex przedmiotowo a to powazny bład. Porozmawiaj z nim koniecznie. Na pewno idzie znalezc wspolne rozwiazanie tlyko on musi przezwyciezyc swoj egoizm.
Powodzenia ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A może nie powinnaś tak ostatecznie mowić "nie". Tylko np. powiedzieć że chcesz odpocząc po pracy, a wieczorem założyc seksowną bieliznę i przyjśc do ukochanego. Myślę, że oboje bylibyście zadowoleni - Ty wypoczęta a On zadowolony
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zwylkle to faceci maja taki temperament że mogli by 24 h/dobę ale z twoich opowiadan wynika ze dla niego seks to sport, nawyk który musi .... hmmm moim zdaniem musisz sie poważnie zastanowic nad tym zwiazkeim razem o tym p[ogadajcie bo jaeśli teraz cie traktuje jak przedmiot to jak bedzie pózniej on musi być wyrozumialy inaczej to nie miłosć z jego strony, moze przesadzam ale jak bym sie czuła wykorzystywana zwłaszcza jesli piszeews że ty nie masz ochoty, ALE BEDZIE DOBRZE TRZYMAM KCIUKI ZA ROZMOWE
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tez mialam podobna sytuacje, jak sie jeszcze nie kochalam z TZ to tak sie obrazal o to ze ja nie chce.... teraz to on czesto nie ma sily na zabawy niz ja
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kochane za miłe słowa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zgadzam się. Mam pytanie do założycielki wątku: ile jesteście razem już? Czy uważasz, że Twój TZ traktuje Cię w ten sposób przedmiotowo?Jak Ty to odczuwasz? Moim zdaniem Twój facet nie traktuje Cie przedmiotowo. Faceci po prostu maja inne rozumowanie, jak każda z nas wie. Twój TZ ma po prostu duży temperament, uwielbia seks i myślę, że w ten sposób obrazając się jeśli nie chcesz jest mu przykro, że tego nie chcesz. On tego potrzebuje i już. Dla niego to istotna część Waszego związku. Dla Ciebie tą częścia może jest cos innego, napewno jest, ale Go także należy zrozumieć. Jednak zachęcam jak najbardziej do rozmowy, na spokojnie, bez nerwów. Niech każde z Was troszkę ustąpi i będzie fajnie ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Całkowicie sie z Toba zgadzam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Temperament temperamentem.. ale ja bym sobie w zyciu nie pozwolila na takie traktowanie jakieś fochy itd
Moze poprostu pozwolilas sie tak traktowac i on w tym nie widzi nic zlego. Nastepny raz jak tak zrobi to Ty jemu pokaz jaki masz temperament. Najgorsze co moglas wtedy zrobic to isc za nim i go przepraszac ze nie mialas ochoty. Mam nadzieje ze tak nie robilaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez agata1340 Czas edycji: 2009-11-06 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
temat sprzed 3 lat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
witam, mysle ze przed wami jeszcze dluga droga do poznania swoich pragnien a zarazem wprowadzenia ich w niestety szra i dosc meczaca rzeczywistosc, ja z moim narzeczonym jestem od 5lat, od 2lat mieszkamy razem a co moge doradzic wszystkim dziewczynom to badzcie soba, nie zmuszajcie sie do niczego, rozmawiajcie ze swoimi partnerami i ze zwyklego jesiennego dlugiego popoludnia zrobcie sobie wlasne swieto a wszystko sie ulozy, podstawa jest szczerosc i kompromisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
dlaczego odpisujecie im na temat, skoro to bylo pisane 3 LATA TEMU? mysle ze juz dawno sobie poradzili
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja miałam taki związek,gdzie facet myślał tylko o jednym. Odeszłam od niego. Teraz przynajmniej mam ukochanego u boku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Miałam bardzo podobny związek. Trwał 2 lata i opierał się głównie na seksie. Nie tylko, ale seks był dziennie i czasem parę razy. Długo mi to nie przeszkadzało, gdyż też mam spore potrzeby, jednak "sielanka" skończyła się, gdy dostałam jakiejś infekcji i trzeba było zrezygnować na 2 tygodnie z łóżka. I co? Facet znalazł sobie inną "dziurkę". Bo chyba tylko i wyłącznie nią byłam. Czy Ty mozesz liczyc na to, że jeśli z jakiegoś powodu zdrowotnego nie będziesz mogła isć do łóżka, to facet się nie obrazi? Rozumiem frustracje, bo facet może być niezaspokojony, ale nie zawsze dostajemy to, czego chcemy i trzeba to zrozumieć. Jakby facet wyszedł ode mnie (obecny) z obrazą,bo się nie spuścił, gdy miał ochotę, to zwyczajnie nie miałby już po co wracać.
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
limonka ma racje - co z tego ze temat jest sprzed 3 lat?? problem taki byl jest i bedzie zawsze wsrod ludzi i fajnie ze inne osoby moga sie wypowiadac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.