|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Valentino
Witam
Na wstepie chciałam powiedzieć,że korzystałam z wyszukiwarki ale nie pokazało mi podobnego watku.Mam pytanie ostatnio testowałam zapach Valentino eau de parfum,te w rożowej buteleczce.Zapach bardzo ładny,świeży w sam raz na wiosnę.I mam pytanie jak jest z trwałością perfum tej marki?Na mnie utrzymuje się całkiem przyzwoicie ale nie wiem czy to tylko tak mi się wydaje za pierwszym razem?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Valentino
Testowałam kilka zapachów Valentino i na trwałość nie narzekam, ale akurat z tym, o którym mówisz nie miałam do czynienia, w obrębie tej samej firmy to się potrafi różnić
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja również szukałam w wyszukiwarce, ale nie mogłam trafić na odpowiedni temet... ale pytanie tyczy się Valentino
![]() Czy na prezent dla siostry która używała wcześniej Deep Red, 5th Avenue i Miracle Forever lepsze będzie Valentino V Absolu czy Valentino eau de Parfum? Jak myslicie? Niestety siostra nie ma gdzie przetestować, a tamtych już nie chce, tylko coś z Valentino... |
|
|
|
|
#4 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po co przepłacać kiedy na podobnym poziomie produkują zapachy marki Avon i to za duże mniejsze pieniądze?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

Na wstepie chciałam powiedzieć,że korzystałam z wyszukiwarki ale nie pokazało mi podobnego watku.Mam pytanie ostatnio testowałam zapach Valentino eau de parfum,te w rożowej buteleczce.Zapach bardzo ładny,świeży w sam raz na wiosnę.I mam pytanie jak jest z trwałością perfum tej marki?Na mnie utrzymuje się całkiem przyzwoicie ale nie wiem czy to tylko tak mi się wydaje za pierwszym razem?

Po co przepłacać kiedy na podobnym poziomie produkują zapachy marki Avon i to za duże mniejsze pieniądze?