|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
eMPikowa wishlista, czyli czego szukam za lokówkę i nie tylko ;)
Za rzeczy w tej wishlisty z pewnością oddam lokówkę (35mm) i inne rzeczy z wątku
![]() ![]() 1. Futrzana kamizelka lub bolerko ![]() 2. Spódniczek mini/ midi 3. Dużych kolczykow 4. Legginsy, długie, kryjące- nie wet look lub grube rajstopy, zakolanówki 5. Kardiganów, szczególnie z okrągłym dekoltem 6. Eleganckiego portfela 7. Butkow, szczególnie czułenek i zimowych roz. 40 -41 ![]() 8. Nigdy nie odmowie ciuszków w stylu Japan ![]() 9. Fajnych kopertówek i ogólnie torebek do ręki ![]() To tyle, mam nadzieje, że coś sie znajdzie ![]() ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-01-18 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: eMPikowa wishlista, czyli czego szukam za lokówkę i nie tylko ;)
u mnie butki 40-41
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesowala mnie u CIebie lokowka gruba. Mam z Twojej wish fioletowy portfel diverse. Wkleje zdjecia jesli Cie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
rzeczy które mam z Twojej wish nie chcę wymieniać
![]() a i przepraszam- nie zauwałyłam linku z wish w podpisie.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.