|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dior Hypnotic Poison
Witam
Chcę wymienić Hypnotic Poison DIOR (Collector Rubis) 50 ml nowitukie na CHLOE EDP INTENSE. Może być mniejsza pojemność. Dokładam: Chanel Eau Premiere (z 50 ml jakieś 40 ml) dla fanów marki Loewe: Aura (z 50 ml 45 ml) i "Quizas, Quizas, Quizas..." (z 50 ml 40 ml) Alessandro del Aqua (z 50 ml- 45 ml) . Misha
"Hey baby, where are you coming from? I'm coming from the land of the new rising sun" J.Hendrix Edytowane przez MishaLuba Czas edycji: 2010-01-23 o 11:24 Powód: poszerzenie oferty zapachowej |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dior Hypnotic Poison
Hej, hej,
Niestety nie, dziękuję. Zależy mi na CHLOE. Chyba że coś wyjątkowo kuszącego : ) Misha
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Może J'aime les Fleurs La Perla?30 ml z ubytkiem testowym i kartonikiem.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj powącham i dam znać. Jestem otwarta...
Misha ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Miłego dnia, Misha
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Super. Poproszę. Wieczorem dam znać co, dobiorę.
Misha
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Przepraszam, że tak późno odpowiadam. Nic dodatkowego nie znalazłam. Zależy mi albo na większej pojemnosci CHLOE EDP intense albo dodatkowo coś 10 ml fajnego. Hypnotic Poison jest z limitowanej kolekcji, w kartoniku, zafoliowany, nie naruszony - idealny też na prezent (ja właśnie dostałam, ale to nie mój typ). Misha
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
witaj
nie mam co prawda Chloe, ale moze coś Cię skusi ![]() poza wątkiem mam jeszcze Jadore,Trouble,Mirę Bai(tylko testowaną),jak się uprzesz to prawie 50 ml nowej OI ale niestety w odlewce z mojego flakonika(który poszedł w świat) zapraszam |
|
|
|
|
#14 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A masz jeszcze Lalique le parfum?... Misha ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Misha
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
może coś u mnie za HP? Mogę za nie oddać także Aliena 20/60ml + perfumy z wątku
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję, nie i pozdrawiam cieplutko,
m
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Misza.
Mam wprawdzie Tom Ford Black Orchidee, ktora widzialam, ze szukasz oraz Lalique le parfum, ale z zapachow w watku raczj nic mnie nie interesuje. Moze masz cos poza jeszcze co jestes w stanie oddac za wymienione zapachy? |
|
|
|
|
#19 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dorzuciłam kilka zapachów, nie wiem czy widziałaś? Z takich niszowców: mam jeszcze miniatury około 10-12 ml: L"Artisan: Safrant Troublant i Pigment Broulant (razem około 25 ml). M P.S. Jak Ci się żyje? Masz jeszcze czarna Mańkę? ; )
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
eee Lalique to ja szukam
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Czarna Manka juz poszla w swiat jakis czas temu, nie potrafie zaprzyjaznic sie z nia na dluzej ![]() Z zapachow w tym inszym watku nic mnie nie interesuje - Premiere mam, Alien, ktory lubi moja siostra jest w wersji edt, a tej wersji nie lubi, wciaz dumam nad HP za Forda, daj mi czas do jutra, odswieze znajomosc z probka HP, ok? |
|
|
|
|
#22 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
M
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
A może nowe Sexy 212 C. Herrery 50ml tester za HP?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.