|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prozba o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prozba o pomoc
jakie rozmiary nosisz, jakie potrzebujesz dla reszty rodziny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Skąd jesteś? I jakie rozmiary potrzebujesz? Też może coś znajdę
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Gdzie mieszkasz i jakie rozmiary dla Ciebie i dla męza i ile dziecko ma lat to bardzo chętnie pomogę
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- A przeprasza nie doczytalam o wieku dzieci.Ale musisz napisać gdzie mieszkasz,a napewno pomogę.Ja nie mieszkam w kraju,ale mam znajomych prawie z kazdego zakątka Polski.To bardzo chętnie zrobię paczke i znajdę kogoś kto jedzie do twojego miasta albo najblizszej miejscowości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj, tez chetnie pomoge, a skad jestes i jaki rozmiar nosisz? moze i dla dzieci cos znajde, ale z meskich raczej nic nie mam
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja też chętnie pomogę,napisz jakie rozmiary dla Ciebie i męża.adres wyślij na priwa.dla dzieci napewno znajdę trochę rzeczy(ubrania i zabawki)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziewczynki dzieki bardzo jestem z zakliczyna kolo tarnowa wiec bedzie tylko wysylka a rozmiar nose 38-40 maz nosi 45
a dzieci julka dziewczynka 62i zwyz oraz chlopak 92 i zwyz poszukuje rowniez rozne zabawki dla nich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
oj,to tylko dla dzieci mam,dla Was niestety nie,nosimy zupełnie inne rozmiary,ale chętnie wyśle dzieciaczkom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.