|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wymienię APTECZNE olejki i sole do kąpieli, ciuchy,kolczyki koła
Mam do wymiany kosmetyki, ciuchy i kolczyki tkj.:
KOSMETYKI NOWE ( kosmetyki zakupione w Berlinie w niemieckiej aptece) 1.Sole do kąpieli niemieckiej firmy tetesept pojemność 60 lub 90 gramów ( w zależności od zapachu)- zapachy jak na zdjęciach. 2.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept- pojemność 125 ml . 3.Miodowy olejek do kąpieli tetesept - pojemność 125 ml KOLCZYKI - NOWE : 1. Posrebrzane koła o średnicy 5,5 cm 2.Srebrny kolczyk do ucha w kształcie kwadratu wypełniony cyrkoniami CIUCHY: 1.Bluzka na ramiączkach - zielona - rozmiar M. Edytowane przez marzena7894 Czas edycji: 2010-03-08 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki avon , olejki do kąpieli, kolczyki koła
CD.CIUCHÓW:
2.Różowa katana rozmiar M - stan bdb. 3. Zielona kurtka rozmiar M - nowa. 4. Krótkie spodenki na lato - kolor niebieski - nowe. 5.Bluzka z krótkim rękawkiem rozmiar M - nowa. 6. Bluzka na ramiączkach żółta rozmiar M - ubrana 2 razy, stan bdb. 7. Spodnie jeansy ciemne rozmiar 28 - nowe. 8. Bluzka z napisem Hawai rozmiar z metki L ( wg. mnie M) - nowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
DOKŁADKA 2 CIUCHÓW :
1. Białe, długie spodenie rozmiar 40 - ubrane 3 razy - stan idealny. 2. Biała bluzka ze wzorkiem rozmiar L - nowa. WZAMIAN ZA TO PRZYJMĘ: KOSMETYKI, UBRANIA, DODATKI: głównie podkład pierre rene odcień 3, czarne kredki do oczu, tusze do rzęs, błyszczyki,czerwone lakiery do paznokci, balsamy do ciała, mleczka i toniki do twarzy, perfumy,torebki, bluzki itp.Rozważe każdą propozycję ! Edytowane przez marzena7894 Czas edycji: 2010-03-07 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Szampon herbal essences " nawilżenie po brzegi" pojemność 400 ml
4.Szampon clear - pojemność 50 ml 5. Próbka odżywki dove z odbudowującym serum do włosów farbowanych 6. Próbka szamponu i odżywki pielęgnacyjnej elseve loreal do włosó suchych i przesuszonych 15.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept. 16.Miodowy olejek do kąpieli tetesept 8. Krem do depilacji ciała bielenda - pozostało 3/4 opakowania cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() 14. Ozdoby na paznokcie - kwiatki 15.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept. 16.Miodowy olejek do kąpieli tetesept 8. Krem do depilacji ciała bielenda - pozostało 3/4 opakowania zapraszam do moich 2 wątkow
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy znajdziesz cos u mnie za
1. Szampon herbal essences " nawilżenie po brzegi" pojemność 400 ml 2.sól do kapieli - jaka pojemnosc? 13.Pęseta, szpatułka do skórek i pędzelek do nakładania cieni 15.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept. 16.Miodowy olejek do kąpieli tetesept
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za:
1. Szampon herbal essences " nawilżenie po brzegi" pojemność 400 ml 2.Sól do kąpieli niemieckiej firmy tetesept - zapachy jak na zdjęciach 4.Szampon clear - pojemność 50 ml 9. krem przeciwzmarszczkowy soraya 10. Krem na opuchnięcia pod oczy rossmannn 11. Sól do kąpieli niemieckiej firmy tetesept o zapachu melona i pomarańczy 15.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept. 16.Miodowy olejek do kąpieli tetesept ???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Fanusia92, niestety nic nie znalazłam
Edytowane przez marzena7894 Czas edycji: 2010-03-07 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie za 1. Szampon herbal essences " nawilżenie po brzegi" pojemność 400 ml 14.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept- pojemność 125 ml . 15.Miodowy olejek do kąpieli tetesept - pojemność 125 ml
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
14.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept- pojemność 125 ml . 15.Miodowy olejek do kąpieli tetesept - pojemność 125 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Sól do kąpieli niemieckiej firmy tetesept pojemność 60 lub 90 gramów ( w zależności od zapachu)- zapachy jak na zdjęciach. Sól do kąpieli niemieckiej firmy tetesept o zapachu melona i pomarańczy Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept- pojemność 125 ml . 15.Miodowy olejek do kąpieli tetesept - pojemność 125 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI NOWE:
1. Szampon herbal essences " nawilżenie po brzegi" pojemność 400 ml 4. Próbka odżywki dove z odbudowującym serum do włosów farbowanych 5. Próbka szamponu i odżywki pielęgnacyjnej elseve loreal do włosó suchych i przesuszonych 7.Podkład w kremie stay mate editt - kolor naturalny 11. Żel na wypryski firmy sunergen coś u mnie? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś za to?
![]() 14.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept- pojemność 125 ml . 2.Sól do kąpieli niemieckiej firmy tetesept pojemność 60 lub 90 gramów ( w zależności od zapachu)- zapachy jak na zdjęciach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. Szampon herbal essences " nawilżenie po brzegi" pojemność 400 ml
14.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept- pojemność 125 ml . 15.Miodowy olejek do kąpieli tetesept - pojemność 125 ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Szampon herbal essences " nawilżenie po brzegi" pojemność 400 ml
12.Pęseta, szpatułka do skórek i pędzelek do nakładania cieni 14.Czekoladowy olejek do kąpieli tetesept- pojemność 125 ml . lub 15.Miodowy olejek do kąpieli tetesept - pojemność 125 ml cos za to?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.