|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dobrać kolor
Hej,
hmm...może to dziwne, ale zamarzył mi się dziś pewien odcień blondu. Heh proszę się nie śmiać, ale konkretnie chodzi mi o kolor jaki nosi aktualnie B. Spears. Jednak oczywiście pojawiło mi się wiele pytań w głowie i nie wiem jak sobie na nie odpowiedzieć, więc proszę Was o pomoc. Zatem zaczynam ![]() Po 1. Chyba najbardziej standardowy problem- nie mam pojęcia co to jest za odcień(???).Widzę, jednak, że jest co ciepły odcień blondu, a ja słyszałam, że Polki powinny raczej pilnować się chłodnych odcieni, ponieważ mają chłodny typ cery. Mój kolor cery jest jasny, wręcz blady, wpadający lekko w różowy (tak myślę, pewności nigdy nie miałam). Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, a brwi są również w tym odcieniu. Zatem czy nie będę śmiesznie wyglądać w takim kolorze? I czy uzyskanie tego koloru na moich włosach jest w ogóle możliwe? Po 2. Moje włosy przez ostanie 3 lata sporo przeszły. Wiele lat nakładałam na nie niezliczone ilości blond pasemek w różnych odcieniach. Później coś mi strzeliło do głowy i zmieniłam kolor na brąz. Po roku postanowiłam wrócić do blondu. Sama je rozjaśniłam i sama je farbuję. Jednak mam już dość, bo za każdym razem żółkną i farbę znów trzeba nakładać na całe włosy przez co bardzo się niszczą ![]() To chyba byłoby na tyle. Dołączam zdjęcie koloru włosów jaki mam aktualnie i koloru, który bardzo chciałabym uzyskać. Oczywiście te ciemniejsze to moje. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. ![]()
I kto tam, pytam kto tam??? Szaleństwo, utracony raj.... ![]() Edytowane przez Tupters88 Czas edycji: 2009-11-12 o 00:32 Powód: Poprawka informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobrać kolor
superrozjasniajacy blond popielaty garniera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź,ale farbę, o której mówisz już stosowałam. Niestety nie dała takich efektów jak oczekiwałam. Włosy wychodziły co prawda w miarę jasne, jednak z żółtym blaskiem. Mi chodzi bardziej o włosy wpadające w biel. Ma ktoś może jeszcze jakieś propozycje?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a moze rozjasnij i tonerem? hę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hm...szczerze pierwsze słyszę o tych tonerach, ale widzę, że to ciekawa opcja...zwłaszcza kolorystyczna, bo rzeczywiście jest tam odcień, który by mi odpowiadał
![]() P.S. Oczywiście dziękuję za Twoją propozycję.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim,czy możecie napisać (jeśli któraś wie) co to za kolor włosów? chodzi o dziewczyne rzecz jasna
![]() ![]() http://i.wp.pl/a/f/film/023/48/06/0160648.jpg Edytowane przez patika098 Czas edycji: 2010-03-16 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.