|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
NIe potrafię sie powstrzymac
Witam jestem młoda mama mam 21 lat. Byłam estradowa tancerka wazyłam 56-59kg miałam ładne cialo codziennie cwiczyłam, maturka stresy brak czasu na cwiczenia doprowadzily mnie do 79 kg! Nawet nie wiem kiedy. Zaraz pozniej zaszałam w planowaną ciaze. Doszłam do 108kg. Jestem 9 miesiecy po porodzie waze 82,5kg. Marze by chociaz do 75zejsc. Jezdze z małym na spacerki,jem duzo warzyw(bułka mała gora warzyw) ... jedyny problem to kilka złych nawykow-jedzenie po 18- czesto o 20-21jak jest film albo serial nie potrafie odmowic bo gdy małemu robie w nocy mleko sama siegam po cos gdy o 20-21 nie zjem. Słodycze- nie jem gdy nie ma w domu ale a to biszkopty dla małego itp. No i napoje kocham fante i sprite- pijemy w domu i mamy tylko wode ale jak jestem w miescie i chce pic odrazu siegam po picie. No i jem duzo posiłkow-nawet 6-7 dziennie-raz bulke z warzywami raz zurek itp.... jak schudnac
![]() ![]() co powinnam jesc by jesc w miare normalne a nie malusienkie porcje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: NIe potrafię sie powstrzymac
ugh..
no, moja droga, trzeba się zmobilizować i dołożyć trochę silnej woli. innej rady chyba nie ma. diety cud niestety nie istnieją. określ sobie cel i powolutku ruszaj. najgorszych jest kilka pierwszych dni i chyba po prostu trzeba zacisnąć zęby i przetrwać. rozplanuj sobie posiłki np. co 3 h. ostatni minimum 3h przed snem (ostatni posiłek o 18 to mit!). i staraj się jednak nie podjadać między posiłkami. dołącz do jakiejś grupy na forum, będzie łatwiej. trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana zapraszamy Cie do nas ![]() z nami schudniesz, motywujemy się wzajemnie i chudniemy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18106694
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
szybka piłka- słodzone napoje to zbędne dodatkowe 8 kilo w skali roku więc ta fanta i sprite kosztuje cię sylwetkę. Jak mnie chce się pić to sięgam po wodę mineralną.
A spacerkami nie podniesiesz tętna więc na siłownię marsz albo biegaj i zainwestuj w rower. I zacznij normalnie, regularnie jeść zamiast podżerać biszkopty po całym dniu głodzenia się. A zamiast pszennych bułek sięgnij po ciemne pieczywo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To, ze jesz często i po 18, to akurat dobrze, ważne, co jesz, najlepiej poczytaj wątki na Wizazu, jest ich b. duzo
![]() BTW, a dziecku musisz dawać te biszkopty? Po co? Mają one jakaś wartość odżywczą? Nie mam dzieci, więc nie wiem, może są one niezbędne, chociaż ja nie jadłam ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
daje mu biszkopty i chrupki kukurydziane na zabki-wychodza i wszystko gryzie a ggryzaczkow nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
angel899 też ważyłam tyle co ty a nawet 84.. ograniczyłam jedzonko mało ćwiczę.. ale mobilizuję się do większego ruchu myślę że jak się przyłożysz to uda Ci się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() angel899 bierz się z nami do roboty ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.