|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rozmowy nocą
Dla cierpiących na bezsenność i nie tylko przyszłych, obecnych i starających się
![]() Ja jestem w 6 tygodniu ciąży i w dzień chodzę senna, nocą od kilku dni zero snu. Postanowiłam założyć ten wątek, bo bezsennych pewnie znajdzie się tu wiele! Edytowane przez Juszencja Czas edycji: 2010-03-16 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy nocą
Cytat:
![]() Jestem w 7 tyg. Ja śpię w sumie do 11-12, pozniej jeszcze godzine dwie od 16-18, i pozniej w nocy juz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja śpię w dzień. Nocą kompletnie mi się nie chce! Potrafię tak do 4 siedzieć i nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nic tylko pozazdroscic spania w dzien
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej Juszencja, jak tam bezsennosc? Nadal cie meczy? Dorzuce swoje doswiadczenia. Otoz u mnie z zasnieciem to roznie, czasami bez problemow, czasami mecze sie przez trzy godziny. Ale w moim przypadku czesciej dochodzi do przebudzenia w nocy i niemoznosci powrotu do snu. Mialam juz nawet tak ze o 2 w nocy sie obudzilam i zmruzyc oka nie moglam do 6 rano, potem budzik dzwoni i do pracy.. Za to w weekendy nadrabiam..
A probowalas moze jakis technik relaksacyjnych? Ja jak tylko wyzdrowieje wybieram sie na zajecia z jogi dla kobiet w ciazy. Zobaczymy, moze czegos ciekawego sie naucze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.