|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sliskie, gladkie,blyszczace wlosy
no wlasnie moje wlosy sa dalekie od takiego wygladu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
sliskie, gladkie,blyszczace wlosy
no wlasnie moje wlosy sa dalekie od takiego wygladu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: sliskie, gladkie,blyszczace wlosy
Może spróbuj szamponów i odżywek, które obiecują wygładzenie lub nabłyszczenie włosów, a po myciu nałóż odrobinę takiego cosia?
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3644 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może spróbuj szamponów i odżywek, które obiecują wygładzenie lub nabłyszczenie włosów, a po myciu nałóż odrobinę takiego cosia?
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3644 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A gdzie takie cudo mozna kupić i ile kosztuje (Farouk, Silk Therapy)?Może Madllen albo vaca_loca odpowiedzą? Też mam taki problem i sunsilk nie pomógł, wcześniej używałam pianki z woskiem wella design, jest dobra, ale to chyba też jeszcze nie to...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A gdzie takie cudo mozna kupić i ile kosztuje (Farouk, Silk Therapy)?Może Madllen albo vaca_loca odpowiedzą? Też mam taki problem i sunsilk nie pomógł, wcześniej używałam pianki z woskiem wella design, jest dobra, ale to chyba też jeszcze nie to...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Na pewno sklepach fryzjerskich. W Warszawie widziałam, kurczę nie pamiętam, na Zgoda albo na Szpitalnej (jak się idzie od Chmielnej to po lewej), w salonie fryzjerskim.
Sprzedają to w różnej wielkości buteleczkach, też w takich maleńkich, jakby na próbę... Więcej nie wiem, bo na razie mam dużo kosmetyków do włosów i tylko oglądałam sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Na pewno sklepach fryzjerskich. W Warszawie widziałam, kurczę nie pamiętam, na Zgoda albo na Szpitalnej (jak się idzie od Chmielnej to po lewej), w salonie fryzjerskim.
Sprzedają to w różnej wielkości buteleczkach, też w takich maleńkich, jakby na próbę... Więcej nie wiem, bo na razie mam dużo kosmetyków do włosów i tylko oglądałam sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Produkty firmy Farouk dostepne są w sklepie z artykułami fryzjerskimi na ulicy Koszykowej w Warszawie; cena płynnego jedwabiu plasuje się w granicach 11- 150 złotych- polecam gorąco, cudo dla włosów i to baaardzo wydajne cudo
![]() Milego dnia, Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Produkty firmy Farouk dostepne są w sklepie z artykułami fryzjerskimi na ulicy Koszykowej w Warszawie; cena płynnego jedwabiu plasuje się w granicach 11- 150 złotych- polecam gorąco, cudo dla włosów i to baaardzo wydajne cudo
![]() Milego dnia, Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
dzieki za wszelkie rady tylko jeszcze niech mi ktos powie gdzie w Krakowie dostane produkty firmy Farouk? dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dzieki za wszelkie rady tylko jeszcze niech mi ktos powie gdzie w Krakowie dostane produkty firmy Farouk? dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Spróbuj u Laurenta, ponoć mają te produkty; no, chyba, że w Krakowie w ogóle nie ma Laurenta
![]() Serdeczności o poranku, Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Spróbuj u Laurenta, ponoć mają te produkty; no, chyba, że w Krakowie w ogóle nie ma Laurenta
![]() Serdeczności o poranku, Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.