|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mały problem z włosami
Witam wszystkich mam taki malutki problem zapuszczam włosy już od 9 miesięcy i jak jak większość osób na forum marze o długich, zdrowych włosach tylko mam mały dylemat i nie wiem czy mam je podcinać czy nie ; /
Dodam że używam czasami suszarki Proszę o pomoc mniej więcej tak wyglądają przepraszam za średnią jakość zdjęcia http://img3.imageshack.us/i/wosyzi.jpg/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mały problem z włosami
Jeśli widzisz, że są zniszczone to owszem, warto podciąć co jakiś czas jeśli marzysz o zdrowych włosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Radziłabym podcinać, ale u sprawdzonej fryzjerki, która wie, że 1 cm to nie znaczy 5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja myślę, że nie zawsze warto kłócić się z fryzjerką ;D
Kiedy idziemy podciąć zniszczone końcówki, nie raz oznacza to podcięcie włosów o 1cm, a nieraz o 5 czy nawet więcej... wszystko zależy od tego w jakiej kondycji są Twoje włoski.. ![]() Kiedy masz mocno zniszczone, podcięcie o 1cm nie wiele da... Najważniejsze to codzienna pielęgnacja by uszkodzenia były jak najmniejsze. Poza tym myślę, że nawet jeśli masz długie włoski, ale zniszczone to nie wyglądają ładnie... już lepiej mieć krótsze, ładnie obcięte ale zdrowe i błyszczące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.