|  2011-02-10, 17:17 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | "Odchudzanie na zawołanie" łączmy się i schudnijmy razem!

Hey   * postanowiłam założyć ten wątek bo większość już się porozpoczynała a wiadomo kto śpi ten traci hehe  celem wątku jest wspólna motywacja aby schudnąć zdrowo bez efektu yo-yo więc łączmy się! zapraszam osoby, które chcą schudnąć minimum 10 kg  Ja postanowiłam zacząć jeszcze raz właśnie tą dietą "Odchudzanie na zawołanie" bo rok temu schudłam z nią jakieś 8kg  ale już wróciły te 3kg a ja no nie jestem aż taka gruba ale chce schudnąć  jakieś 15kg  jak się uda to i nawet 20kg jej zaczynam od soboty bo dieta jest 9-dniowa  a jeszcze jutro ze znajomymi idziemy na pizze więc tak co myślicie o tej diecie? jakie wy stosujecie? z chęcią poczytam o waszych metodach ŁĄCZMY SIĘ DZIEWCZYNKI! | 
|     |   | 
|  2011-02-10, 17:45 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Dot.: "Odchudzanie na zawołanie" łączmy się i schudnijmy razem!

A na czym polega ta dieta? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale czy Ty chcesz schudnąć 15 czy 20 kg w 9 dni?  A co do tej pizzy jutrzejszej, to na Twoim miejscu kupiłabym sałatkę. Jaki sens ma wcinanie wszystkich "śmieci" przed dietą i zapewne również po. Jak chcesz schudnąć zmień nawyki, 9 dni diety nie pomoże Ci schudnąć, jeżeli będziesz jeść potem znów nie zdrowo. Nic dziwnego, ze wróciły Ci 3 kg. 
				__________________ Alicja już na świecie   | 
|     |   | 
|  2011-02-10, 19:06 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: woj.śląskie 
				 | 

drugiewcielenie tez bylam kiedys na tej diecie i schudlam ponad 3 kg   teraz jestem na 1000 kcl i okolo 4 kg za mną  ale Ty 8 kg stracilas na ONZ ? na jednej turze ?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-02-10, 19:19 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Hej  chetnie się przyłącze bo własnie jestem w czwrtym dniu ONZ   Waga poczatkowa 67,2... dzis rano 64,9  wiem ze pewnie w wiekszej czesci to woda, ale motywacja jest   Cel: 55?  dopoki nie bede sie czula dobrze z sama soba   | 
|     |   | 
|  2011-02-10, 19:37 | #5 | |
				 | 

Agusiek89 ONZ jest ułożony na podstawie 9 dni w których wcinasz same węglowodany i białka zawarte w tabeli. I owszem aby schudnąć te 8kg pracowałam jakieś 3tygodnie jak dobrze pamiętam hehe (: Piłam dużo wody chodź z reguły potrafię wypić 2 litry dziennie to już taki nawyk nawet jak nie chce mi się pić piję w sumie to dobrze :P Oraz owszem masz racje wezmę sałateczkę zdrowsza a niech oni opychają się pizza i niech im dupy rosną  niby_ja nie nie schudłam 8kg na raz to by była przesada i nie korzystne dla mnie a chcę wam powiedzieć że te 3kg mi się nazbierały w ciągu roku nie jem często fast foodów w sumie ich unikam ale wiadomo gubią mnie słodycze ehh.. ale mam motywacje bo w wakacje jedziemy ze znajomymi do Krasnobrodu i chcę pięknie szczupło wyglądać MOTYWUJMY SIĘ! ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat: 
 Witam Cię  Kochana nie mów że większość części to woda bo pijąc 2 litry dziennie właśnie wypłukujesz nią z organizmu co jest dla Ciebie korzystne bo woda zatrzymywana w naszym ciele to zło to właśnie po niej puchniemy jak piłeczki   | |
|     |   | 
|  2011-02-10, 19:50 | #6 | 
				 | 

wiem  mam ta sama motywacje  ze znajomymi jedziemy nad adriatykwiec trzeba dobrze sie prezentowac   | 
|     |   | 
|  2011-02-10, 19:54 | #7 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-02-10, 20:01 | #8 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Alicja już na świecie   | |
|     |   | 
|  2011-02-10, 20:03 | #9 | 
				 | 

to juz bedzie nasz trzeci wyjazd i rok w rok zauwazylam ze krepowalam sie ze sowim cialem, probujac zakrywac niedoskonalosci  teraz ogladam zdjecia z pierwszego wyjazdu i pamietam jak sie czulam grubo, a teraz widze ze niezlą laską bylam  teraz tez tak bede wygladac, ot! jutro srodekowy dzien - 3b i wb, a lodowka pusta... mam nadzieje ze nie zlamie sie i nei siegne po cos niedozowlonego  cwiczysz cos? | 
|     |   | 
|  2011-02-10, 20:13 | #10 | ||
				 | 

Cytat: 
 O idź do warzywniaka po grejpfruta i pomarańcze ja tak zawsze robie albo siedze na górze by tylko w kuchni nie stać bo ataku dostaje kazałam mamusi słodycze powymiatać z barku pochować albo zjeść bo znowu się złamie. Wiesz mam rowerek stacjonarny i jeżdżę na nim godzinkę dziennie bo ze spalaniem tłuszczu to jest tak że zaczyna on nam ubywać dopiero po 20 może 15minutach treningu więc siadam jade sobie i czytam książkę przy tym chudnę  ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat: 
 Niby tak ale jejku to nego są be takie wielkie teraz dużo dziewczyn leginsy tuniczka i śliczne nóżki a ja nawet leginsów nie mam zawsze się wstydziłam i chyba tu nic nie poradzę musze schudnąć może to jakoś poleci i będą zgrabniejsze choć troszkę   | ||
|     |   | 
|  2011-02-10, 20:14 | #11 | 
				 | 

No dobrze, ale mierz się a nie waż    
				__________________ Alicja już na świecie   | 
|     |   | 
|  2011-02-10, 20:19 | #12 | 
				 | 

Ok ważyć to i tak się waże raz co 9 dni aby się nie stresować że za mało chudnę kurde bo mnie bozia pokarała w tych wielkich biodrach i nogach!

| 
|     |   | 
|  2011-02-11, 14:28 | #13 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: z brzucha :) 
				 | 

ma ktoś onz albo turbo i mógłby mi wysłać? jutro zaczynam dietę weekendową, tylko wieczorem ide na imprezę, chyba będzie bezalkoholowa, nie mogę dłużej zwlekać, bo czuję się jak dynia. aaaaaaaaa! | 
|     |   | 
|  2011-02-11, 20:30 | #14 | 
				 | 

dokładnie to samo odczuwam JakKazdaInna tylko sobie wmawiam że zamiast bycia dynią jestem pasztetem   Agusiek89 jestem dumna z siebie zjadłam dużo sałaty jak królik a w tej sałatce było jako i pomidory koktajlowe miami  a do tego stwierdziłam że wezme sheka truskawkowego raz się żyje od jutra dietka jak nic z ONZ nie ma bata musze schudnąć! | 
|     |   | 
|  2011-02-12, 19:18 | #15 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Kurcze, przetestowalabym ta diete ONZ, ale boje sie, ze bede miala jojo. Narazie schudlam 3 kg przez 2 tygodnie i jeszcze chce 6 kg zrzucic. Kiedys bylam na kopenhackiej, to byl koszmar... Schudlam 5, a pozniej strasznie sie obzeralam i w jakies 2 miesiace przytylam 7 !!! No i dorobilam sie jedynie rozstepow : ( DObrze, ze po wewnetrznej stronie ud i sa takie malutkie czerwone kreseczki, wiec ich tak nie widac zabardzo. Nigdy tyle nie jadlam, co po tej diecie, to byl chyba jakis instynkt wygladnialego czlowieka ! Mial ktos jojo po tej ONZ ?

Edytowane przez wildstrawberryy Czas edycji: 2011-02-12 o 19:20 | 
|     |   | 
|  2011-02-12, 19:53 | #16 | 
				 | 

Wiesz powiem Ci że rok temu z ONZ schudłam 8kg i dopiero teraz wróciły po świętach te 3kg. Więc spoko wszystko jest ok na prawdę polecam gorąco wyobraź sobie że dopiero po roku czasu przytyłam i to nie wiele a tak waga stała w miejscu. Też byłam w szoku również bałam się yo-yo ale nic takiego nie wystąpiła, a poza tym masz gwarancję zwrotu pieniędzy! Ja bym się nie wachała bo warto a twoja zgrabna sylweta pokaże Ci to wkrótce   | 
|     |   | 
|  2011-02-13, 12:23 | #17 | 
				 | 

Co tu tak nagle cicho?

| 
|     |   | 
|  2011-02-14, 11:31 | #18 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Witam   ja też od dziś dołączyłam do was  i zaczęłam dietę ONZ na sniadanie zjadłam jajecznice bez tłuszczu, a teraz już tylko warzywa i owoce dziś mnie czekają, już stosowałam tą dietę schudłam jakieś 8 kg a teraz chce schudnąć przynajmniej 15 kg do lipca, bo mój brat się żeni i będę świadkową  także proszę o wsparcie pozdrawiam gorąco   | 
|     |   | 
|  2011-02-14, 15:10 | #19 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

dobrze, że założyłyście ten wątek     Ja potrzebuję przed wakacjami schudnąc 15-20 kg! Jestem niska i ważę (wstyd przyznać) 74 kg (schudłam już 1 kg) Rok temu na głodówce (nie wiem jak ja wytrzymałam wtedy 5 miesięcy na tym, jadłam same owoce i jogurty) schudłam 11 kg.  Niestety. Wakacje, słońce i basen i moja koleżanka mająca świetną figurę, która je przy tym wszystko i to baaardzo dużo, a w szczególności chipsy, ciastka, kebaby, frytki etc. Zazdroszczę dziewczynom, którę moga jeść ile chcą a są mega chude. Tak więc przytyłam 15 kg !   Ja niestety też wiem, że nigdy nie będe taka chuda jak inne dziewczyny. Mam baardzo grube kości (nie wspomne o grubych łydkach) co w szczególności widac na udach.  I nie bardzo orientuje się, na czym polega dieta ONZ ? | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-02-14, 15:39 | #20 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Dziewczynki! Witam Was wszystkie!!! Ja zaczynam dietę turbo od jutra i poszukuję wsparcia...Zapuściłam się okrutnie!W zeszłym roku zrobiłam dietę turbo bez grzeszków z rewelacyjnym moim zdaniem efektem czyli 3 kg w 9 dni (tak jak dieta zapowiada), a potem były tylko grzeszki, grzeszki, grzeszki i cały czas temat pt"od jutra się odchudzam". Od stycznia chodze na basen, a teraz biegam około 3 km dziennie, ale muszę jeszcze wprowadzić dietę. Wspomożecie? 
				__________________ 82  ...... będzie.....63.0!!!  klask  i: | 
|     |   | 
|  2011-02-14, 15:54 | #21 | 
				 | 

Jej tak samo mam zawsze że od jutra, od poniedziałku, od soboty. Przychodzi co do czego ja jem aby słodycze strasznie jestem na nie łasa! Boże dziewczyny ja z moją mamą zwariuje jest extra chuda i ona tak dogadza je jak małpa kit i cały czas ta sama waga. No a ja przy niej nie mogę się ograniczyć co mam robić?

| 
|     |   | 
|  2011-02-14, 17:00 | #22 | |
				 | 

Cytat: 
 Każdy tak ma. Ja słowami "od jutra się odchudzam" żegnałam noce już może milion razy, a rano szłam kulturalnie do lodówki i coś jadłam. | |
|     |   | 
|  2011-02-14, 17:22 | #23 | 
				 | 

nie no dziewczyny nie przesadzajcie... ja tak nie mam jak mówię, że od dziś to od dziś! Nigdy nie kładłam się spać z myślą, że od jutra się odchudzam, zawsze rano sobie mówię, że od DZIŚ. I jakoś daję radę. Musimy po prostu walczyć z sobą i z swoją słabą wolą. No to co dziewczyny odchudzamy się? Razem bedzie nam raźniej   pozdrawiam | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-02-14, 17:49 | #24 | 
				 | 

Odchudzamy, odchudzamy !   W końcu lato przed nami. Ja mam zamiar dzisiaj sobie pobiegać trochę. | 
|     |   | 
|  2011-02-14, 17:52 | #25 | 
				 | 

ja zaraz zaczynam owijac nogi folią spożywczą i ide na długi szybki spacer a później jeszcze seria ćwiczeń i pobiegam trochę na orbitreku   i jeszcze muszę zjeść przynajmniej jabłko, a nie jestem głodna :/ DAMY RADĘ   | 
|     |   | 
|  2011-02-14, 19:35 | #26 | 
| Przyczajenie | 

Skoro wszystkie polecacie tą dietę to ja też ją zastosuję od jutra   Przeczytałam na czym ona polega i chyba dam sobie radę   | 
|     |   | 
|  2011-02-15, 10:11 | #27 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: z brzucha :) 
				 | 

Cytat: 
 u mnie wczoraj ładnie trzeci dzień, ale był alkohol  dieta dietą, ale żyć czasami trzeba  i odzyskałam hula-hop, więc kręce i cierpliwie czekam na efekty   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-02-15, 11:50 | #28 | 
				 | 

Cześć Dziewczynki! Ja dziś pełna werwy i zapału rozpoczęłam turbo, jestem już po 2 posiłkach i 2 zielonych herbatach  czuje sie oczyszczona jak Sensej  wieczorem bieganie - fajnie, bo z psem!!!ostatnio moja znajoma powiedziała, że moja Suńka chyba trochę schudła  może niedługo i mi się coś ruszy i obwody zaczną maleć  Ile razy robiłyście te diety?ile faktycznie schudłyście?czy były grzeszki? 
|     |   | 
|  2011-02-15, 17:54 | #29 | 
				 | 

Ooooo-ooooo! ale wszystkie odchudzają!!!a jak piszą   
|     |   | 
|  2011-02-15, 17:56 | #30 | 
				 | 

No więc napisze co dziś zjadłam   2 gruszki. 2 mandarynki. jedno opakowanie Nestle Fitness 2 banany (nie umiem bez nich żyć) słoik grzybów(taka zachcianka) | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.