|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy przydałoby się założenie tematów zbiorczych odnośnie studiów itp. tematyki? | |||
| tak |
|
111 | 92,50% |
| nie |
|
9 | 7,50% |
| Głosujący: 120. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
czy tylko ja mam wrażenie, że całkiem sporo tu wątków uczelniano-maturalnych itp. ;)
Witam.
Czy nie sądzicie, że przydałoby się założenie tematów zbiorczych odnośnie tematyki studiowania, itd? Zapytałam o to na Technicznym, tu (też) pytam o opinię. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-07-15 o 17:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy tylko ja mam wrażenie, że całkiem sporo tu wątków uczelniano-maturalnych it
Ja jestem na tak. Jednak tyle razy już wszyscy o to prosili i nici, więc wątpię że tym razem cudownie się zgodzą
![]() Aaa myślałam że tu chodzi o podforum heh Ale to też by się przydało
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: czy tylko ja mam wrażenie, że całkiem sporo tu wątków uczelniano-maturalnych it
ja myślę, że podforum "szkoła" by się bardziej zdało, niż wątek zbiorczy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram pomysł zdecydowanie, w kwietniu/maju był wysyp tematów maturalnych, teraz co wejdę na Wizaż to w nowo utworzonych na Plotkowym miliard tematów "Kierunek X na uczelni Y". Rok temu było to samo.
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesto czegoś szukam a w tym wątku są cholera praktycznie same pytania!! nikt kto czegoś nie szuka tam nie zagląda, totalna beznadzieja.Musiałam się wyżalić
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Więc przyznam uczciwie, że albo chcialabym powrotu na Modowe takich mechanizmów, jakie do niedawna były, albo tego, by nowe zasady odnosiły się do dzialań na wszystkich podforach. A temat poruszam, bo zaglądam tu od kilku lat, jak zresztą wiele innych pań, i wydaje;-) mi się, że we wcześniejszych sezonach nie było jednak aż takiego zatrzęsienia; więcej wizażanek, i więcej określonych pytań.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-07-15 o 17:47 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Popieram w zupełności. Jeden zbiorczy na studia, oddzielny na liceum
![]() Nie no, żartuję żeby aż tak rozdzielać, ale za dużo tego wszystkiego uczelnianego na Wizażu
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
tez popieram, czasem jak tu zagladam to czuje sie jak na forum internetowej rejestracji na studia
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
I ja jestem za tym, aby to jakoś rozgraniczyć. Plotkowe zasypane szkołą :/
Coś warto by z tym zrobić... Tylko co? Administracja nie widzi problemu... A szkoda, bo niech się ktoś potem odnajdzie w tym gąszczu...
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie tematu: o tym samym pomyślałam ostatnio.
Ja jestem za osobnym podforum EDUKACJA - jednak tych wątków jest naprawdę dużo. A zbiorcze niekoniecznie się sprawdzają, bo różne pytania giną w gąszczu wielu wypowiedzi. Np. Jest wątek: Akademia Pedagogiczna i dzisiaj założony Uniwersytet Pedagogiczny ZAOCZNIE, bo jego autorka nie doczekała się odpowiedzi w wątku zbiorczym. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Naczelny Hipster
|
Ja też popieram! Chociaż najładniej by było gdyby powstało podforum, wadą zbiorczych jest to, że wchodzą na nie tylko osoby, które mają jakieś pytania. A tak to trochę irytujące, jak muszę przedzierać się przez gąszcz wątków szkolno-uczelnianych, żeby znaleźć wątek plotkowy
|
|
|
|
|
#13 |
|
... choć nie Westwood
|
Jezu, ja tez ostatnio mam wrażenie, ze wciąż się pojawiają nowe wątki o uczelniach... Nie można byłoby utworzyć dwóch zbiorczych wątków typu:
Jaką uczelnię wybrać? Mam mętlik w głowie! - zbiorczy Problem z wyborem kierunku- co radzicie? - zbiorczy Podforum "Edukacja" to w ogóle byłoby najlepsze wyjście... i o studiach i o liceach i o wciąż powtarzających się watkach typu to LO/ta uczelnia czy to/ta... już nie mówiąc o tym, że można byłoby zrobić wątki dla konkretnych uczelni.
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze z tego wszystkiego źle zagłosowałam w ankiecie
![]() Jestem na tak, bo faktycznie da się zauważyć, że po maturze wysyp tematów maturalnych. Po wynikach- wysyp tematów o kierunkach, uczelniach itp. Zbiorcze się nie sprawdzą Zbyt dużo miast/uczelni i pytań, aby wszystko w jednym temacie pogodzić. A kierunek na jednej uczelni nie równa się odpowiednikowi na innej. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jestem za utworzeniem nowego podforum o szkole, bo co drugi wątek dot.matury, wyników, uczelni, maturzystów. Ostatecznie wątki zbiorcze jakoś ułatwiłyby poruszanie się po plotkowym, ale dużo by to też nie dało.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
większość jest za utworzeniem podforum, ale pewnie będzie tak, jak się dzieje za każdym razem - czyli 'góra' uzna to za zbędne -.-
wydaje mi się, że zbiorcze niewiele dadzą, bo ludzie i tak będą zakładać tematy poza nimi... a kiedy będzie całe podforum to jakoś to będzie kierowane i nie będzie takiego bałaganu (na podforum osobne tematy, w zbiorczym wątku - ciężko będzie się połapać). Edytowane przez rosiek Czas edycji: 2010-07-15 o 19:42 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Tematy zbiorcze są głupotą. Ponieważ powstaje bardzo wiele offtopów wiele pytań zostaje przeoczonych a EDUKACJA to tak ogromna dziedzina że w końcu wypadałoby stworzyć osobną kategorię.
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
przeczytałam wątek na technicznym, ale nie wiem , czemu admini nie chcą się zgodzić na osobny dział. tam jest sonda w sumie gdzies tak z 260 głosami, i jakieś 85% widzi problem
no ale nie.dziwne to trochę dla mnie; tych tematów jest wiele, moim zdaniem pora już coś z tym zrobić , a plotkowe z racji wydzielan mialo upadać już ze 4 x i jakoś za każdym razie podnosi się i funkcjonuje. No nic, może po edukatorach;-) przyszliby robić swoja rozpierduchę ogrodnicy. a też nie, oni jakoś mają swój dział.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-07-15 o 20:06 |
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a może złapać do kupy edukacja, praca, biznes?
|
||
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem, jedynym sensownym rozwiązaniem jest osobne podforum.
Na razie wychodzi na to, że po prostu to nie forum dla studentek/uczennic Przy dostatecznie długim ignorowaniu przeniesienie się rozmów na te tematy do innego zakątka netu jest nieuniknione.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja odnoszę podobne wrażenie, jest kilkanaście wizazanek, które wrzucają ciuchy z kilku dominujących sieciówek w różnych wątkach i w zasadzie nic ciekawego sie nie dzieje. Aż się czasem zastanawiam brzydko, czy te osoby nie mają w życiu ciekawszych zajęć, tylko latanie po wszystkich centrach handlowych Warszawy czy innych miast i namierzanie, gdzie jaką szmate rzucili ![]() Podforum edukacja by się przydało, bo ręcę opadają, jak się widzi kolejny wątek, w który osoba z kiepsko zdaną maturą, która w zasadzie na żadne studia się nie nadaje , desperacko pyta, na jakie studia mogłaby iść
Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2010-07-15 o 20:22 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem za podforum, zrobiło by się jasno i przejrzyście.
Wątki zbiorcze są dla wytrwałych, a z tego co widzę czasami jest potrzebna pomoc natychmiast.
Edytowane przez MyszkaMini Czas edycji: 2010-07-15 o 20:29 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edukacja to ważna część naszego życia i łączenie tego z plotkowym jakoś mi się "gryzie". Mnóstwo osób mogłoby się wymieniać informacjami, radami, doświadczeniami. Tam można by było prosić o wypełnienie ankiety.Myślę ,że takie podforum byłoby strzałem w 10-kę! Także ![]() ![]() :pro si:![]() ![]() ! !!!---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
patrzac na plotkowe to co 3, w porywach nawet co 2 temat to szkola, studia itd.
podforum edukacja byloby naprawde swietnym rozwiazaniem
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
Dwie pierwsze strony Plotkowego wyglądają jak w załączniku. Ja jestem za osobnym podforum
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Też mam takie wrażenie, jak zwykle w czerwcu i lipcu wysyp wątków o takiej tematyce.
Popieram pomysł utworzenia zbiorczego albo nawet podforum, bo na chwilę obecną co drugi wątek na pierwszej stronie Plotkowego dotyczy matury i studiów, lekka paranoja.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2010-07-15 o 22:23 |
|
|
|
|
#29 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swego czasu rapifen walczyła o podforum EDUKACJA, ale nic nie wskórała. Ja jestem jak najbardziej za nowym podforum. W tematach zbiorczych szybko zrobi się bałagan i trudno będzie się w nich połapać.
|
|
|
#30 | |
|
BAN stały
|
jak dla mnie podforum byłoby ideałem ;-), ale nie wiem czemu szefostwo;-) , takie mam wrażenie :P, postawiło sobie za punkt honoru niedopuszczenie do owego ideału
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Tak to, to mnie np. ciekawiło, ktoś walnął nagłówek: podoba ci się spódniczka, i jak mi się chciało kliklam ;-) (ale zawsze ktoś kliknął) a teraz wisi taki bezpłciowy wspólny do czego tam chcesz ;-) i nie ma nic, co by mnie zachęciło, by tam zajrzeć.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

Czy nie sądzicie, że przydałoby się założenie tematów zbiorczych odnośnie tematyki studiowania, itd? 

czesto czegoś szukam a w tym wątku są cholera praktycznie same pytania!! nikt kto czegoś nie szuka tam nie zagląda, totalna beznadzieja.

Przy dostatecznie długim ignorowaniu przeniesienie się rozmów na te tematy do innego zakątka netu jest nieuniknione.
Edukacja to ważna część naszego życia i łączenie tego z plotkowym jakoś mi się "gryzie".