|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
do Zlo - kolejne info
Hej Zlo,
A propos KW. Wlos w plynie Ziaji jest w peelingach do twarzy [img]icons/icon12.gif[/img] Rany julek, ale to brzmi. I jeszcze prosba, podklad Fluid Foundation Shiseido zostal przeze mnie dawno temu oceniony pod Cream Foundation Shiseido (tamten nie byl wtedy zgloszony, a mi samej nie przyszlo do glowy go zglosic [img]icons/icon7.gif[/img] ), mozesz go przeniesc na odpowiednie miejsce? Z gory dziekuje, Pozdrawiam, Wiola |
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Re: do Zlo - kolejne info
wieczorkiem przymierze sie do tego [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Re: do Zlo - kolejne info
Cześć
Ziaję już poprawiłem, a odnośnie oceny Shiseido mam prośbę. Oceń ten właściwy podkład i jak potwierdzisz, że oceniłaś prawidłowy ja tę starą ocenę usunę. [img]icons/icon7.gif[/img] Możesz sobie przekopiować tekst oceny. Tak będzie mi znacznie łatwiej, nie będę musiał grzebać ręcznie w bazie danych... [img]icons/icon35.gif[/img] Wiola napisał(a): > Hej Zlo, > > A propos KW. > Wlos w plynie Ziaji jest w peelingach do twarzy [img]icons/icon12.gif[/img] > Rany julek, ale to brzmi. > > I jeszcze prosba, podklad Fluid Foundation Shiseido zostal przeze mnie dawno temu oceniony pod Cream Foundation Shiseido (tamten nie byl wtedy zgloszony, a mi samej nie przyszlo do glowy go zglosic [img]icons/icon7.gif[/img] ), mozesz go przeniesc na odpowiednie miejsce? > Z gory dziekuje, > Pozdrawiam, > Wiola |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.