|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
zastrzyk energii
hej
![]() chciałabym poznać wasze sposoby na szybkie i skuteczne doładowanie się energią. nie mam większych problemów, ale czasem łapię się na tym, że siedzę niezadowolona z życia, nic mi się nie chce.. a przecież wiosna w pełni, powinno być inaczej! macie jakieś metody, sekrety, sztuczki? co wam "daje powera"?
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zastrzyk energii
dziś posiedziałam sobie chwilę na balkonie, piękne błękitne niebo i słońce
ale nie na tyle, by zacząć się uczyć ...
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Ja zastrzyk energii dostaję, kiedy ktoś mnie denerwuje... Jestem nerwowa, więc lepiej mnie nie drażnić, ale jak sobie pokrzycze i podenerwuje się, to wtedy dostaję takiego kopa, że mogę całe mieszkanie wysprzątać
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten ukochany- jazda konna i samo obcowanie z koniem, np wyprowadzanie na trawkę, czyszczenie, ogólnie bycie z koniem + towarzyskie siedzenie w "maglu" zwanym stajnią i kłapanie paszczą wszelkich plotek z okolicy 100km![]() Oraz rower. Do stajni lece sam jak na skrzydłach, na rower wyciaga mnie mąż, ale po jednym i drugim jestem odprężona psychicznie a dodatkowo mam dobrą kondycję i nastrój. Nie znam skuteczniejszego sposobu na dobry nastrój i samopoczucie, oraz na takie zwykłe zmobilizowanie się z obowiązkami- bo żeby powolić sobie na wygospodarowanie czasu na sport, trzeba się po prostu dobrze zorganizować i nie ma miejsca na siedzenie w złym humorze. w dodatku, podczas aktywności fizycznej, wydzielają się naturalne endorfiny- a to samo z siebie zapobiega skwaszonym nastrojom. jak do tego doda się kontakty towarzyskie temu towarzyszące- to w ogóle, nic więcej nie trzeba. ![]() jedyne co, to trzeba znaleźć sport który naprawdę nas pasjonuje.
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
i tylko tyle? żadnych innych metod? może macie chociaż jakieś konkretne piosenki czy książki, które nastrajają pozytywnie?
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
też pilnie potrzebuję, pasje i miłe sytuacje dają mi siłę, a dodatkową energię zyskuję, gdy jest jakiś problem i muszę się zmobilizować
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Też by mi się przydał zastrzyk energii... Za cztery dni obrona, a ja nie mam siły (nie wspominając już o ochocie...) na naukę
Hehe a pogoda nie działa na mnie optymistycznie, wręcz przeciwnie - wkurza mnie, że słońce tak swieci i jest tak ciepło, a ja muszę siedzieć w domu i się uczyć
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dobra czekolada i od razu żyć się chce, oryginalna cola zwłaszcza jak jest gorąco, piosenki tyle słońca w całym mieście i inne Jantarki...
To działa. |
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
seks, ostra ale melodyjna muzyka, rower, taniec, magnez
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
poobserwuj małe dzieci - one nie znają pojęcia nudy czy "niechcemisienia"
zastanów się czemu z Toba tak nie jest?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Mogę powiedzieć tylko jedno : Miłość i Muzyka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

co wam "daje powera"?

ale nie na tyle, by zacząć się uczyć ... 
zwanym stajnią i kłapanie paszczą wszelkich plotek z okolicy 100km
Hehe a pogoda nie działa na mnie optymistycznie, wręcz przeciwnie - wkurza mnie, że słońce tak swieci i jest tak ciepło, a ja muszę siedzieć w domu i się uczyć