| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-07-11, 22:37 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | stosowanie humektanu

czy humektan nadaje się do młodej cery która głównie sie błyszczy i od czasu do czasu coś wyskoczy ale ogólnie jest ok?? mam 16 lat i zastanawiam się nad kupnem nie jest on za mocny? bo nie mam jakiś problemów ze skórą, a chciałam ja nawilzyc a ten krem ma swietne opinie, więc co, radzicie kupowac ?   
				__________________ Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed  Moja pielęgnacja włosów | 
|     |   | 
|  2010-07-12, 08:16 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Dot.: stosowanie humektanu

Na pewno nie jest za mcny, cokolwiek rozumiesz przez to pojęcie... Nie powinien Cię zapychać, bo ma dość prosty skład, no ale zdarza sie że i takie kremy szkodzą. Ogólnie kosmetyki należy testować metodą prób i błędów, każdemu co innego pomaga. Humektan jako krem nawilżający wg mnie nadaje się dla każdego, on ma za zadanie NAWILŻAĆ, a tego potrzebuje każdy rodzaj cery... | 
|     |   | 
|  2010-07-13, 15:16 | #3 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
 Humektan to bardzo fajny, lekki kremik. Jednak jeśli masz bardzo sucha skórę, może być za słaby. | |
|     |   | 
|  2010-07-13, 16:19 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: z mojego przytulnego kąta 
				 | 

ja stosuje humektan od dlugiego czasu, raczej nie zapycha, choc nie jestem pewna, bo ciagle mi cos wyskakuje i nie wiem, czy to aby nie przez ten krem wlasnie. Jest lekki, wchlania sie calkowicie po bardzo krotkim czasie. Ale nie radzi sobie z sucha skora.  Wiele dziewczyn tu na forum odradza ten krem, poniewaz przy dluzszym stosowaniu podobno bardzo wysusza skore. Byc moze to prawda, bo ostatnio taka mialam suchosc, ze humektan poszedl w odstawke na jakis czas. | 
|     |   | 
|  2010-07-13, 16:26 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

A ja właśnie przez fajne opinie chciałam go kupic, ale w żadnej aptece nie mogłam go znaleźć :/ Wydaje mi się, że to raczej taki uniwersalny krem nawilżający więc powinien być ok   | 
|     |   | 
|  2010-07-13, 19:44 | #6 | 
				 | 

nawilżający krem który wysusza??

__________________ Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed  Moja pielęgnacja włosów | 
|     |   | 
|  2010-07-13, 19:49 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-07-13, 20:43 | #8 | 
				 | 

a szkoda bo myślałam, ze ten humektan jest idealny    
|     |   | 
|  2010-07-13, 20:47 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

musisz na sobie wypróbować, dla Ciebie może być idealny, dla kogoś innego nie. Dla mnie idealny jest krem Soraya redukujący blizny i przebarwienia potrądzikowe, mnie super nawilża i nie zapycha, a skład ma niezbyt rewelacyjny  każda skóra reaguje inaczej | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dermatologia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.