![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LA ROCHE-POSAY EFFACLAR, BeYu, LOKÓWKO-SUSZARKA
NIEAKTUALNE
Zapraszam do wymiany: Dokładka Rezerwacja Dokładka 27.06: Coś dla TŻ ![]() -Balsam po goleniu Eveline Men Extreme,Skóra normalna-łagodzi odświeża, regeneruje, zapobiega wysuszaniu, wzmacnia warstwę ochronną skóry. 150ml,bez jednego testowego użycia więc ubytek znikomy. KOLORÓWKA
ZAPACHY
PIELĘGNACJA
INNE ![]() ![]() Wymienione: Perfumy Incandessence,Avon, 45 ml z 50 ml, edycja limitowana w flakonie bez atomizera w kształcie gwiazdy, data produkcji 30.10.09 -SZAMPON GLISS KUR TOTAL REPAIR, do włosów suchych i zniszczonych, z 400 ml zostało ok. 70 % -ODSYPKA PIGMENTU Z MAC, Dark Soul, z wymiany z mucia18, głęboka czerń z drobinkami, odsypka wielkości takiego małego pojemniczka na próbki z douglasa -LA ROCHE-POSAY EFFACLAR, OCZYSZCZAJĄCY ŻEL DO SKÓRY TŁUSTEJ I WRAŻLIWEJ, MEGA BUTLA 400 ML Z POMPKĄ!! Ubytek 50 ml. blueflower - PODKŁAD BeYu SKIN HARMONY FOUNDATION , nr 35, jasny, Lekki podkład do każdego typu skóry, Na drugim miejscu wśród fluidów na KWC!!!! Kupiony ok. tydzień temu, użyty dwa razy, oddam za coś naprawdę fajnego iwona200 -GOLDEN ROSE, Lakier do paznokci, nr 155, piękny brązowo-fioletowy kolor, 5 ml, tylko raz użyty blueflower -ŚLICZNE KOLCZYKI z wymianki z beata_1988, była taka kochana że dała mi je w prezencie ![]() ![]() ![]() -ESTEE LAUDER, IDEALIST, PORE MINIMIZING SKIN REFINISHER, 1,5 ml -COLOR STAY ACTIVE, WITH SOFTFLEX, SPF 25, NATURAL BEIGE, 5 ml - PIlNIE WYMIENIE ODLEWKE PODKŁADU GUERLAIN PARURE GOLD 02!! Mam z wymiany sprzed kilku dni, dla mnie troche za ciemny, chcę szybko wymienić żeby próbeczka była świeża i nic się z nia nie stało. Odlewka w małym pojemniczku z sephory - BVLGARI, OMNIA, 1,5 ml -LOKÓWKO-SUSZARKA GRUNDIG HS4520, używana ale w bardzo dobrym stanie, mam drugą więc tę oddam bez żalu, nie mam gwarancji i opakowania więc oddam raczej za niewiele, używałam jej głównie jako suszarki bez końcówek (dwie okrągłe szczotki różnej średnicy), nigdy mi się nie chciało rano układać włosów ![]() GOSH TRIO EYE SHADOW,INGLOT INTEGRA, 2 opakowania: FIOLET I RÓŻ oraz BRĄZ I BRZOSKWINIA UJĘDRNIAJĄCE MLECZKO DO CIAŁA Z ALGAMI MORSKIMI, GARNIER INTENSYWNA PIELĘGNACJA, 400 ml, użyte raz więc pewnie 95 % KREM DO STÓP FOOT WORKS VANILLA BROWN SUGAR, AVON, z 75 ml została połowa, mogę dorzucić do większej wymianki, data produkcji 07.11.09MLECZKO DO DEMAKIJAŻU AA HELP, DO SKÓRY SUCHEJ, NADWRAŻLIWEJ I ATOPOWEJ,ŁAGODZI ZACZERWIENIENIA I PODRAŻNIENIA z 200 ml zostało 40-45 %. -INGLOT, UNDER MAKEUP BASE, 30 ml, raz testowana więc praktycznie cała, kupiona w tym tygodniu, z kartonikiem L'OREAL ELSEVE VOLUME NON-STOP, ekspresowa odżywka unosząca włosy u nasady, bez spłukiwania, do włosów cienkich, płaskich bez objętości. Z 150 ml zostało 50 % WYSZCZUPLAJĄCE SERUM TERMOAKTYWNE DAX COSMETICS, NOWIUTKIE, NIGDY NIE UŻYWANE, 200 ml EVERYDAY MINERALS PREESSED POWDER, FAIRLY LIGHT, z wymianki, ubytek malutki, dla mnie ciut za jasny NOWY PĘDZEL DO ROBIENIA KRESEK, EYELINER, Z FIRMY MAESTRO, NAZYWANEJ POLSKIM MAC'em ![]() TUSZ TELESCOPIC EXPLOSION L'OREAL, BLACK, z wymiany, użyty raz TUSZ DO RZĘS RIMMEL MAX VOLUME FLASH, czarny, pogrubiający, z wymiany jako nowy, użyty ok. trzy razy.TUSZ DO RZĘS MAX FACTOR 2000 CALORIE, CURVED BRUSH ,CZARNY, Z WYMIANY RÓŻ EDM BOLLYWOOD, odsypka RÓŻ EDM PINK RIBBON, odsypkaODSYPKA KULEK BRĄZUJĄCYCH ORIFLAME, Z wymiany, mogę odsypać połowę, sama i tak nie zużyję całości. Kulki maja datę ważności do czerwca ale nic im się nie dzieje.ODSYPKA KULEK ROZŚWIETLAJĄCYCH AVON, W PRAKTYCZNYM SŁOICZKU, Z wymiany. Kulki mogę dorzucić do większej wymiany Szukam : - balsamów ujędrniających i wyszczuplających, chętnie eveline 3d serum!!!! - zielonej bazy pod podkład - Trussardi -Skin nawet tyciej próbeczki - podkładu Deborah Colour Copy nr 1 i wielu rzeczy o których jeszcze nie wiem.. Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2010-07-15 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: LA ROCHE-POSAY EFFACLAR, BeYu, LOKÓWKO-SUSZARKA
Coś u mnie za:
LA ROCHE-POSAY EFFACLAR?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może znajdziesz cos za Effeclar?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-LA ROCHE-POSAY EFFACLAR, OCZYSZCZAJĄCY ŻEL DO SKÓRY TŁUSTEJ I WRAŻLIWEJ, MEGA BUTLA 400 ML Z POMPKĄ!! Ubytek 50 ml.
-LOKÓWKO-SUSZARKA GRUNDIG HS4520, używana ale w bardzo dobrym stanie, mam drugą więc tę oddam bez żalu, nie mam gwarancji i opakowania więc oddam raczej za niewiele, używałam jej głównie jako suszarki bez końcówek (dwie okrągłe szczotki różnej średnicy), nigdy mi się nie chciało rano układać włosów ), cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- PODKŁAD BeYu SKIN HARMONY FOUNDATION , nr 35, jasny, Lekki podkład do każdego typu skóry, Na drugim miejscu wśród fluidów na KWC!!!! Kupiony ok. tydzień temu, użyty dwa razy, oddam za coś naprawdę fajnego hej cos u mnie moze za niego ??? próbki nadal są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za effaclar? mam kilka nowych balsamów do ciała poza wątkiem, jeśli byłabyś zainteresowana.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
LA ROCHE-POSAY EFFACLAR
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za podkład?
jak jasny on jest? ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie:
-LOKÓWKO-SUSZARKA GRUNDIG HS4520 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Interesowałyby mnie żel La Roche i podkład. Mogę zaproponować: krem nawilżający Hydrabio Legere Biodermy z kartonikiem, 40 ml, wypróbowany 2 razy, z pompką.; tusz Max Factor 2000 Calorie z podkręconą szczoteczką (kupiony w kwietniu, używany przez ok. 2 tyg.) mineralny podkład EDM prasowany, kolor Fairly Light (do jasnej cery), wypróbowany trzy razy (świetnie kryje, super trwały, niestety dla mnie za jasny), z zapachów: 1. Miss Dior Cherie edt. ok. 9 ml (odlewka, atomizer) 2. Torrente L'Or 8 ml (odlewka, atomizer) 3. Eau de Lalique 9ml (odlewka, atomizer) 4. Jesus del Pozo In Black prawie 5 ml (odlewka, atomizer) 5. Lancome Hypnose Sheer 4,5 ml (odlewka, atomizer) 6. Van Cleef&aArples - próbki lane wszystkich pór roku (jeśli wiesz o co chodzi) ok. 1 ml; 7. Hermes Eau de Marveilles - również próbka lana ok. 1 ml. 8. miniaturka Miss Dior Cherie edp. (raz przetestowana) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o podkład to jest on prasowany (w tej wersji nie ma podziału na rodzaj).
Waga 11 g, z niewielkim ubytkiem (tak jak pisałam). Jak będziesz zainteresowana, to zrobię fotkę. Mogłabym oddać go za sam żel. Oto link: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-kompakcie.htm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana jak najbardziej. Tylko że kusi mnie również tusz do rzęs 2000 Calorie i nie moge sie zdecydowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak wygląda sytuacja z podkładem (są jakieś szanse?)? Właściwie to mogłabym też oddać Max Factor (jak dotąd niezastąpiony, ale w końcu znalazłam swój KWC). Niestety dziś już muszę kończyć. Postaram się jutro wieczorem załączyć zdjęcia i na pewno się dogadamy ![]() blue ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Co z podkładem jeszcze nie wiadomo. Wiesz jak to jest na wizażu. Czekam dziś cierpliwie cały dzień na odp od wizażanki. W takim razie skontaktujemy sie jutro. Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hejka,
może znajdziesz coś u mnie za: LA ROCHE-POSAY EFFACLAR, OCZYSZCZAJĄCY ŻEL DO SKÓRY TŁUSTEJ I WRAŻLIWEJ, MEGA BUTLA 400 ML Z POMPKĄ!! Ubytek 50 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety za róż chciałabym coś naprawdę bardzo potrzebnego. Nie znajdziesz nic innego? Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej, ten puder jest jasny, ale jak sie go uzyje gabka to jest paskudny pomaranczowy kolor. do mnie jakos on kolorystycznie nie pasuje wiec lepiej pomiziaj sie nim w sklepie.
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.