|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
LUBLINIANKI - prośba o logistyczną pomoc :)
hej dziewczyny, zakładam ten wątek z bardzo nietypową prośbą
siedzę i od paru godzin przekopuję internet, ale nie umiem znaleźc nic konkretnego jeśli są tutaj jakieś mieszkanki Lublina, bardzo proszę o pomoc ![]() Otóż w najbliższym czasie będę przejazdem w Lublinie, muszę w dosc ograniczonym czasie przejsc z dworca PKS na PKP - a z tego co wiem, jest to dośc daleko mozecie mnie jakoś naprowadzic? Wiem że dworzec PKS jest w okolicach ul Rudzkiej, ale co potem? Wypiszcie ulice jak najszybciej dojsc, może jakaś linia MPK, tramwaj, cokolwiek? Każda pomoc na wagę złota
Edytowane przez 0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 Czas edycji: 2010-07-24 o 23:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LUBLINIANKI - prośba o logistyczną pomoc :)
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;20905910]hej dziewczyny, zakładam ten wątek z bardzo nietypową prośbą
siedzę i od paru godzin przekopuję internet, ale nie umiem znaleźc nic konkretnego jeśli są tutaj jakieś mieszkanki Lublina, bardzo proszę o pomoc ![]() Otóż w najbliższym czasie będę przejazdem w Lublinie, muszę w dosc ograniczonym czasie przejsc z dworca PKS na PKP - a z tego co wiem, jest to dośc daleko :/ mozecie mnie jakoś naprowadzic? Wiem że dworzec PKS jest w okolicach ul Rudzkiej, ale co potem? Wypiszcie ulice jak najszybciej dojsc, może jakaś linia MPK, tramwaj, cokolwiek? Każda pomoc na wagę złota [/QUOTE]A nie przypadkiem Ruskiej? Bo jeżeli chodzi o PKS na Ruskiej to żeby dostać się na dworzec PKP to musisz wsiąść najlepiej do autobusu nr 1, wtedy dojedziesz pod sam dworzec. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
oczywiście że Ruska
myślałam o Ruskiej, a napisałam Rudzka ![]() dziękuję za pomoc, dziewczyny! |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Z PKSu na PKP dojedziesz również 17 i 6 tylko musisz wysiąść na Placu Bychawskim i przejść się dosłownie 2 min.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

siedzę i od paru godzin przekopuję internet, ale nie umiem znaleźc nic konkretnego

mozecie mnie jakoś naprowadzic?