|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Guerlain - CHANEL - Dior - Clinique - HR - Cacharel i inne
nieaktualne
O D D A M : zapachy ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Giorgio Armani MANIA EDP 75ml - kod 38FN02 - brak kilku psików kolorówka ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bioderma Mineral Solar Compact - Very high protection - intolerant skin - colour Light - data ważności 05.2012 - tylko raz wypróbowany linka do KWC ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Korres natural product - Botanically Coated BLUSH - 32 Purple Brown - róż, zużycie około 5% - kod 235P - pudełko włosy ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pielęgnacja ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ akcesoria ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ P O S Z U K U J Ę: Edytowane przez nameless Czas edycji: 2011-01-14 o 18:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Guerlain - CHANEL - Dior - Clinique - HR - Cacharel i inne
wymienione
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Very Valentino EDP 100ml, pudełko - bez kilku psików /blueflower ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CLINIQUE Fresh Bloom allover colour (tak zwany maczek) 05 Amarylis - 9g - róż / rozświetlacz - zużycie około 5% - kod AA6 - pudełko /UrbanWarrior ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Guerlain Ombre Eclat 4 couleurs - 405 / Perles Des Mers Limitowana paleta, nowa tylko przetestowana, kod 9N01 - pudełko i welurowy woreczek /pingwin2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Calvin Klein ETERNITY summer 2009 EDP 95/100ml- pudełko /iona ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ESTEE LAUDER DayWear Plus Multi Protection Tinted Moisturizer /olciawalczak SPF 15 50 ml - Light 01- kod B57 - użyty kilka razy - krem/podkład - idealny na wiosnę i lato - pudełko i ulotka ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agent Provocateur Eau Emotionnelle EDT 90/100ml, TESTER /Nevada87 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ L'Occitane Eau de la Recolte Bleue Lavande EDT 95/100ml, TESTER bez korka - kod 14Z3 /anarchia25 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CHANEL Allure - PERFUME - około 15/35ml - kod 7501 - TESTER z korkiem - czyste perfumy. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Lancome HYPNOSE EDP około 20/75ml kod 0C249 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ KENZO AMOUR Indian Holi EDP 5-8/50ml - kod 8N01 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Donna Karan Pure DKNY EDP 100 ml - kod CB9 - ubytek kilku psików /lalesia ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Narciso Rodriguez for her EDT 90/100ml kod 00251 X - pudełko ciut uświnione ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ETRO Heliotrope EDC 100ml - kod C129 - TESTER /figarro ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Annayake pour Elle EDP 80/100 ml - kod 049873 - bez pudełka ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Christian Dior DUNE EDT 80/100 ml kod 8V01 - TESTER z korkiem, bez pudełka ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CLINIQUE Glow Crazy Loose Powder - 01 Blooming Pink - 27g - Limitowanka - kod AA5 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Guerlain Volga Princess Eyes and Lips Palette - kod 9P02 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ GuerlainRussian Doll Radiant Blush Edytowane przez nameless Czas edycji: 2010-07-26 o 20:39 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Co bys chciala za tego maczka? Nie mam obecnie watku, sypie fantami z rekawa
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
CLINIQUE Fresh Bloom allover colour (tak zwany maczek) 05 Amarylis - 9g
- róż / rozświetlacz - zużycie około 5% - kod AA6 - pudełko cos u mnie?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Agenta?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nic dla siebie nie wyszperałam
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trzeba sie go bac, a efekt jest wlasnie taki, o jakim piszesz - roz CK w odcieniu "spare" (zdj. pogladowe w zalaczniku) - dwa testery rozy Chanel (z wymianki z uzunia) - Irreelle Blush (kolor neroli rose) oraz Irreelle Blush (odcien Glamour) - Clinique Shimmering Stripes Powder Blush 01 Cabana Pink Co Ty na to?
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Też nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() oraz testery CHANELa A jakieś fotki mogła byś wkleić tych róży? Jeśli chodzi o Ruską Lalkę to jakie jest zużycie? No i jak się sprawdza w aplikacji to cudo?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej zuzycie to jedna mala pompka - przez przypadek mam ten roz w dwoch egzemplarzach, pozbywam sie jednego, drugi zostawiam sobie. Mam kartonik.Z aplikacja tez nie ma najmniejszego problemu. Trzeba jedynie delikatnie "pompowac", bo roz jest BAAAAARDZO wydajny, wiec mala kropelka wystarczy na dwa poliki. Efekt latwy do stopniowania - od super delikatnego, po ruska babe ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Aha, testery Chanel oddalabym dwa razem za maczka - czeka mnie ogromna przeprowadzka, wiec pozbywam sie "balastu" i nie wybrzydzam ![]() EDIT: zalaczam foto. I pytanie - jaki efekt daje ten maczek?
Edytowane przez UrbanWarrior Czas edycji: 2010-03-14 o 11:47 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pogmerałam w necie i widze że siarawy ten kolor ale mnie ciągnie ![]() Tylko na niektórych fotach jest taki wpadający w pomarańcz a na innych w róż, a jak jest naprawdę? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Foto wyzej, wyedytowalam poprzedni post. A na mnie ruska lala jest zdecydowanie rozowa, co jest dla mnie zbawieniem, bo moja skora uwielbia wybijac ze wszystkiego pomarancz
|
|
#13 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za: L'Occitane Eau de la Recolte Bleue Lavande EDT 95/100ml, TESTER bez korka - kod 14Z3 Pozdrawiam
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() te dwie szanelki wydają mi się teraz takimi bezbarwnymi sierotkami przy niej ![]() Dawaj na PW!
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za paletkę gurlain ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410167 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To co najbardziej mi się podoba to: INNOCENT EDP 50ml folia LA PRAIRIE LOOSE POWDER 10g 01 nowy LA PRAIRIE Cellular Treatment Loose Powder ESTEE LAUDER DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant - tonujący Co byś była skłonna oddać? A może masz jakieś konkretne propozycje za cienie? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za amarylic clinique??
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- I pytanie jeszcze jedno - czy to jest full size product?
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
A gdzieś pytałaś?
![]() upss, to sorry musiałam przeoczyć ![]() Ten jasny róż z białym daje efekt rozświetlenia, tym ciemnym malinowym w środku można uzyskać efekt takiego naturalnego rumieńca. Jak zmieszasz wszystkie trzy kolor wychodzi jasno różowy. Opisany efekt na jasnej karnacji bo taką posiadam ![]() Ful size 9g z pudełkiem |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
a może masz jeszcze jakieś paletki poza wątkiem, można by większą wymiankę zorganizować
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może w zapachach coś bym jeszcze wygrzebała, ale już nie wiele. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za perfumy chanel?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam watku, ale mam duzo do oddania
![]() I interesuje mnie to, co nameless nie interesuje, wiec nikomu nic sie nie wtryniam miedzy wodke a zakaske Ok, koniec gegania
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
to pisz Kochana na czym Ci najbardziej zależy, i czy masz jakieś jeszcze zapaszki. Generalnie innocenta wolałabym za jakiś zapach, a inne za cienie
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;17868980]CHANEL Allure - PERFUME - około 15/35ml - kod 7501 - TESTER z korkiem - czyste perfumy.
znajdziesz cos? [/QUOTE] Niestety, dzięki ale nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() a ten ESTEE LAUDER DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant - tonujący to jest ten taki w tubie kolorujący troszkę? A jaki to odcień? I jakie zużycie? ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Dzięki, nic dla mnie ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Oj, przepraszam, chyba Cię przeoczyłam. Ale i tak nic u Ciebie nie wygrzebałam dla siebie. Pozatym maczek już wymieniony. Jeszcze raz sorry. Pozdrawiam |
||
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za tego maczka?ten kolor idealnie do mnie teraz pasuje
![]() Oj nie zauważyłam że wymieniony
Edytowane przez Dora1906 Czas edycji: 2010-03-14 o 14:29 |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;17872920]może znajdziesz coś u mnie za cienie Guerlain?[/QUOTE]
Niestety ale nic, dzięki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

Nie trzeba sie go bac, a efekt jest wlasnie taki, o jakim piszesz