| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-04-17, 17:33 | #1 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-03 
				 | Nie mogę dodawać recencji

Ciągle pojawia się komunikat: "  Jakie masz doświadczenie w używaniu tego produktu? Pole wydaje się być niezbyt wypełnione, nietknięte lub jego część została usunięta, więc pytam..." Nie ważne co robię - on i tak jest :/ Nie wiem z czego to wynika, kilka recenzji już dodawałam, a teraz całkowicie się nie da. Może to błąd formularza, czy ja o czymś nie wiem? | 
|     |   | 
|  2008-04-17, 18:23 | #2 | 
| Przyjaciel Wizaz.pl Zarejestrowany: 2001-10 
				 | 

Dot.: Nie mogę dodawać recencji

Nie usuwaj niczego z tego pola, jedynie dopisz komentarz   Recenzje na pewno działają tak, jak poprzednio. | 
|     |   | 
|  2010-07-27, 13:47 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Nibylandia 
				 | 

Dot.: Nie mogę dodawać recencji

Nie chcę mnożyć wątków, więc pisze tutaj. Też mam problem z dodaniem recenzji (od wczoraj). Napiszę co mam napisać, dam dodaj, pojawi się ten caly komunikat, że dodana, że zaktualizowane, ze mogę obejrzeć... i tu cały problem. Tej recenzji nigdzie nie ma, nie zostaje zapisana. Czy dostałam jakiegoś bana czy jak? Wczoraj najpierw recenzje działały, potem po dodaniu jednej przez przypadek odświeżyłam stronę i wyskoczył jakis komunikat, że chcę dodać recenzję drugi raz i nie można a potem już nic nie mogłam dodać.... help! | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.