| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-21, 21:10 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 
				 |   pamiątki z Kosu

Witam wszystkie forumowiczki! Dziś chciałabym was prosić o pomoc w kwestii pamiątek z Kosu ( jakby co to taka wyspa Grecka). Może któraś z Was tam była? JA jadę w ten piątek i zastanawiam się co byłoby warto z tamtą przywieźć... Oczywiście o co mi się kojarzy z Grecją czyli np.: oliwa z oliwek, ale zastanawiam się czy może jest coś takiego jeszcze bardziej regionalnego. Szukałam już w internecie ale jakoś o samym Kosie nie wiele mogę znaleźć. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi.   | 
|     |   | 
|  2010-06-22, 21:55 | #2 | ||
| Zakorzenienie | 

Dot.: pamiątki z Kosu

na Kosie nie bylam, ale bylam na Krecie i z Krety przywiozłam greckie wazy ręcznie malowane   dzbanuszki, wódke Quzo   
|  2010-06-27, 16:33 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Mój brat przywiózł mojej mamie pyyyszny miód:p o ile można nazwać to pamiątką:p

__________________ I am unwritten, can't read my mind! | 
|     |   | 
|  2010-06-29, 16:30 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja też polecam miód   Mają tam tam taki z orzechami  naprawde super   | 
|     |   | 
|  2010-08-31, 13:38 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

wiem, że za późno, no ale może się komuś przydać. Byłam z Tż na Kosie w zeszłym roku - dla rodziców kupiliśmy ouzo i miód z orzeszkami. A tak poza tym można dostać ręczniki na których jest namalowana wyspa.

__________________ RAZEM   "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.