|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Libido
Słuchajcie, wam też tak bardzo waha się libido?
Czasem mam ochotę wręcz pożreć TŻ, a czasem on się koło mnie kręci, kręci, a ja chciałabym jedynie spać. Zwykle mnie nakręci, ale to i tak nie jest to samo. Jest fajnie, ale tylko fajnie! Aż mnie to ostatnio przeraża, w jeden dzień nie mogę wytrzymać, a w inny grzeczna się robię. ![]() To chyba ma coś wspólnego z cyklem. Około owulacji powinnam być bardziej nakręcona. Ale w sumie miałabym dużo tych owulacji w miesiącu... ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Libido
Wydaje mi się, że wiele czynników wpływa czy mamy ochotkę na igraszki łóżkowe czy też nie...
Ja też mam różnie - np. jestem zmęczona, rozdrażniona, źle się czuję i nawet nie myślę wtedy o seksie... Też np. tabletki antykoncepcyjne wpływają na libido - u mnie na szczęście nie zmniejszają go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
U mnie jedynym symptomem okresu jest to, że wtedy mam ochotę pożreć TŻta, jak to pięknie określiłaś
![]() ![]() Natura jest złośliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
High Quality Since 2007
|
Też mi się zmienia poziom libido... to chyba normalne. Grunt to jakoś się zgrać w chęciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To jest całkowicie normalne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wahaniami libido nie ma co się martwić. Człowiek to nie maszyna, żeby wcisnąć guzik i działa tak jak się jej każe. U nas brak ochoty na seks Tz tłmaczy 'zmęczeniem materiału'. Po prostu czasem ma się takie dni, że sie jest zmęczonym i po prostu nie ma się na nic sił. Albo jak np po wyposzczeniu mamy ochotę rzucić się na partnera to w odwrotną stronę też bywa. Ale to tylko niektóre przykłady, które mogą ale nie muszą wpływać na zmiany libido ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cześc, tez akurat o tym ostatnio rozmyślalam- czasem mogę trzy razy dziennie a czasem przez tydzień nic. Zbadalam nawet poziom hormonów- wszystko ok. Najbardziej to sie boję ,ze to starośc zbliża sie do mnie ogromnymi krokami i dlatego libido spada
![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Jak widzisz jest to całkiem normalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ja mam największą ochotę na sex podczas miesiączki
![]() A do tego libido to będzie adekwatny poniższy dowcip: Druga w nocy, żona budzi męża i mówi do niego: - Chłopa mi się chce! A chłop na to zaspany: - Skąd ja ci o drugiej w nocy chłopa wezmę?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
u mężczyzn poziom hormonów jest względnie stały , wahania są w obrębie doby, satąd np. mogą woleć seks rano (ale nie koniecznie) dlatego też zwykle ich poziom libido jest stały, oczywiście gdy nie są zmęczenia, chorzy, zestresowani itd.
a u nas kobitek jak w kalejdoskopie, hormony powodują wahania libido i nie ma szczególnych reguł kiedy mamy wyższy a kiedy niższe no i oczywiście na mas też wpływa stres , zmęczenie, choroba, złe emocjie itd, itd. ja osobiście się cieszę, że mój mężczyzna to rozumie (bo mu to tłumaczyłam z biologicznego i psychologicznego punktu widzenia) i mimo , że sam na dość wysokie libido (stałe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ehh, mam DOKŁADNIE tak samo. Podczas okresu moje libido jest bardzo wysokie, a później trochę spada.
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
a ja mam straszny problem z libido , strasznie mi spadło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie narzekałam na swoje libido jednak muzę przyznać ,że odkąd stosuję tabletki anty trochę mi spadło .lecz podkreślam troche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zwykle się sprawdza... ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.