| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2004-07-10, 20:54 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-03 
				 | Wampirek???

Dziewczyny jak waszym dzieciom rosły ząbki? Które najpierw? Bo mój synek (9 m-cy) ma dwie dolne jedyneczki a teraz rośnie mu lewy górny kiełek. Będzie wampirkiem   Wiem, że to pewnie nic nienormalnego ale jestem ciekawa czy u waszych pociech bylo podobnie. Pozdrawiam 
				__________________ One Ring To Rule Them All... | 
|     |   | 
|  2004-07-10, 20:54 | #2 | 
				 | 

Wampirek???

Dziewczyny jak waszym dzieciom rosły ząbki? Które najpierw? Bo mój synek (9 m-cy) ma dwie dolne jedyneczki a teraz rośnie mu lewy górny kiełek. Będzie wampirkiem   Wiem, że to pewnie nic nienormalnego ale jestem ciekawa czy u waszych pociech bylo podobnie. Pozdrawiam 
|     |   | 
|  2004-07-10, 21:34 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

Re: Wampirek???

hey nie masz sie czym martwic zapewne ząbki wyjda wszytskie trzeba czekac a ,że nie po ksiązkowemu to nic nowego  moja corcia byla ksiązkowa jesli chodzi o pojawianie sie ząbkó natomiast szło to expresem ,miał roki i wszystkie zeby o które nalezy bardzo dbać . pzdr paula | 
|     |   | 
|  2004-07-10, 21:34 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

hey nie masz sie czym martwic zapewne ząbki wyjda wszytskie trzeba czekac a ,że nie po ksiązkowemu to nic nowego  moja corcia byla ksiązkowa jesli chodzi o pojawianie sie ząbkó natomiast szło to expresem ,miał roki i wszystkie zeby o które nalezy bardzo dbać . pzdr paula | 
|     |   | 
|  2004-07-11, 10:14 | #5 | 
				 | 

Tak mi się też wydaje, tym bardziej, że u nas wiele rzeczy rozwija sie inaczej niż mądre żródła opsują. Zastanawiam się tylko jak śmiesznie będzie wyglądał jego uśmiech jak przednie ząbki nie dogonią szybko kiełków...

|     |   | 
|  2004-07-11, 10:14 | #6 | 
				 | 

Tak mi się też wydaje, tym bardziej, że u nas wiele rzeczy rozwija sie inaczej niż mądre żródła opsują. Zastanawiam się tylko jak śmiesznie będzie wyglądał jego uśmiech jak przednie ząbki nie dogonią szybko kiełków...

|     |   | 
|  2004-07-11, 12:48 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Witajcie. Mojej córeczce wyszły najpierw dwa dolne ząbki (miała 5 mies) teraz ma 9 i wyszedł jej górny. Wyglada to bardzo śmiesznie. Czekamy na drugiego górnego. Wtedy bedzie Myszka  z czterema ząbkami. Pozdrawiam 
				__________________ Every moment is good to change everything...... | 
|     |   | 
|  2004-07-11, 12:48 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Witajcie. Mojej córeczce wyszły najpierw dwa dolne ząbki (miała 5 mies) teraz ma 9 i wyszedł jej górny. Wyglada to bardzo śmiesznie. Czekamy na drugiego górnego. Wtedy bedzie Myszka  z czterema ząbkami. Pozdrawiam 
				__________________ Every moment is good to change everything...... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Być rodzicem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.