| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-12-20, 07:14 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Wiesbaden, Niemcy 
				 | Jestescie zazdrosne??

Kochane Wizazanki! Od jakiegos czasu pisze artykuly na mojej stronie o rozwoju osobistym, i dostaje wiele wiadomsci od dziewczyn, ktore borykaja sie z uczuciem zazdrosci, szczegolnie w zwiazku. Na poczatku nie bylo tych wiadomosci wiele, teraz jednak jest ich coraz wiecej. Typowy przypadek: "Bardzo go kocham, ale nie moge zniesc mysli, iz moze mnie zdradzic. Ciagle go kontroluje, sprawdzam smsy, robie mu awantury, kiedy sie spoznia. Wstydze sie tego i wiem, ze jesli sie nie zmienie, on moze mnie zostawic. Co robic?" Ten sam scenariusz powtarza sie bez konca. Co o tym myslicie? Czy tez jestescie zazdrosne? Skad bierze sie takie zachowanie? Pozdrawiam, Zazen | 
|     |   | 
|  2008-02-08, 15:29 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Jestescie zazdrosne??

ja jestem...do przesady... wiem gdzie lezy problem, ale JAK sie z nim uporac nie wiem    
				__________________ mowią, że na końcu tęczy można znaleźć garniec złota. i pomalowac kolorami caly świat | 
|     |   | 
|  2008-03-16, 23:13 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Nigdy nie byłam zazdrosna bo niby dlaczego. To ON ma zachodzić w głowę co JA robię gdy się spóźniam. Zresztą po co mi facet którego ciągle miałabym sprawdzać i podejrzewać. szkoda by mi było na to czasu. To mężczyzna ma zabiegać o względy kobiety a nie odwrotnie. Jeśli mu nie odpowiadam to droga wolna, nikt go nie trzyma. Związek w którym miałabym się ciągle o coś wykłócać, tropić, podejrzewać, głowić się itp. to nie dla mnie. Mój TŻ o tym doskonale wie dlatego lata za mną jak szalony i tak ma być    | 
|     |   | 
|  2008-03-17, 19:54 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Nie, nie jestem zazdrosna. Nie mam powodu. Kocham i jestem kochana i nie zniżyłabym się do grzebania w korespondencji, czytania sms-ów, itp. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, którzy kilkanaście lat temu przysięgali sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską. I tego się trzymamy.

| 
|     |   | 
|  2008-03-17, 20:00 | #5 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
 moge sie pod tym podpisac!!!!! Zgadzam sie z Toba w 100 %. Mysle,ze to wlasnie jest recepta na szczescie!!!!! pozdrawiam serdecznie | |
|     |   | 
|  2008-03-21, 16:07 | #6 | 
| Rozeznanie | 

Niestety jestem... Od momentu kiedy dano mi ku temu powód...

| 
|     |   | 
|  2010-11-24, 17:36 | #7 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 

__________________ Wymiana : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=17250305 #post17250305   | |
|     |   | 
|  2010-11-26, 20:32 | #8 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Ancil zabieganie o względy nie ma nic wspólnego z zazdrością, a związek, w którym tylko jedna strona i tak ma być, nie ma nic wspólnego ze związkiem. ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Nie jestem zazdrosna, bo ufam. On mi też. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kobieta 30+ | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.