GM Group- ktoś współpracuje??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 19:41   #1
ygerna
Zakorzenienie

Question

GM Group- ktoś współpracuje???

hej
jestem dopiero co po prezentacji z FM Group i zastanawiam się nad współpracą z nią... jest tu może jakas wizażanka która już z nia współpracuje???
wiadomo jak to wygląda na takiej prezentacji- wszystko ładnie, pięknie, same zalety- po prostu wymarzona praca i pieniądze
zastanawiam się czy nie ma w tym wszystkim jakiegoś kruczka czy podpuchy??

przepraszam w tytule jest błąd chodzi o FM.

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 19:52   #2
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: GM Group- ktoś współpracuje???

Produkty są drogie

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 19:58   #3
ygerna
Zakorzenienie

to znaczy konkretnie????
ja się najbardziej zainteresowałam perfumami bo chyba ceny są konkurencyjne?? a resztą to tak oooo choć ta dziewczyna która mi wygłosiła prezentację zachwycała się wszystkim

Stary 2011-02-18, 20:08   #4
magaja
Raczkowanie

znajomy się zafiksował kompletnie na punkcie tej firmy. FM to jedyny temat, na jaki można z nim porozmawiać. strasznie się w to wkręcił, próbuje wszystkich zwerbować do współpracy. ciągle słyszę, jak to niedługo będzie jeździł Mercedesem, ale póki co dzielnie dojeżdża MZKami a Mercedesa ani widu, ani słychu. stosunek mam mieszany, do samego biznesu, jak i do perfum - skuszona atrakcyjną ceną zamówiłam dwie buteleczki i z żadnej nie jestem zadowolona, czuć po prostu, że to nie 'TO'.
magaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 00:12   #5
Lil_Kate
Raczkowanie

Ceny są dobre...zarabia się całkiem sporo ( cena dystrybutorska a cena dla kupującego- całkiem niezła różnica)

Produkty są dobrej jakości...kosmetyki fakt, nie należą do najtańszych ale są to kosmetyki mineralne, więc logiczne, że nie będą kosztować tyle co tani puder z Natury&Rossmanna.
Kosmetyki nie uczulają, wiem bo moja przyjaciółka która ma alergię na większość produktów kosmetycznych na te jej nie posiada. Są bardzo trwałe...osobiście mam krwisto czerwoną szminkę, którą można mieć na ustach i jeść coś cały dzień a kolor trzyma nadal i tusz do rzęs...nie pogrubia co prawda, ale za to wydłuża niesamowicie.

Perfumy są trwałe...czasami nawet po wypraniu dalej je czuć, są wydajne i pachną tak jak oryginały.

Produkty do domu...zależy które...jedne są rewelacyjne, inne za to są kompletnym pudłem.

Najlepiej jest robić duże zamówienia bo cena przesyłki sprawia, że przy mniejszym zamówieniu trzeba będzie dopłacić - to zdecydowany minus.
Lil_Kate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 01:49   #6
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Lil_Kate Pokaż wiadomość
Ceny są dobre...zarabia się całkiem sporo ( cena dystrybutorska a cena dla kupującego- całkiem niezła różnica)

Produkty są dobrej jakości...kosmetyki fakt, nie należą do najtańszych ale są to kosmetyki mineralne, więc logiczne, że nie będą kosztować tyle co tani puder z Natury&Rossmanna.
Kosmetyki nie uczulają, wiem bo moja przyjaciółka która ma alergię na większość produktów kosmetycznych na te jej nie posiada. Są bardzo trwałe...osobiście mam krwisto czerwoną szminkę, którą można mieć na ustach i jeść coś cały dzień a kolor trzyma nadal i tusz do rzęs...nie pogrubia co prawda, ale za to wydłuża niesamowicie.

Perfumy są trwałe...czasami nawet po wypraniu dalej je czuć, są wydajne i pachną tak jak oryginały.

Produkty do domu...zależy które...jedne są rewelacyjne, inne za to są kompletnym pudłem.

Najlepiej jest robić duże zamówienia bo cena przesyłki sprawia, że przy mniejszym zamówieniu trzeba będzie dopłacić - to zdecydowany minus.
po praniu czuć?! o żesz Ty, to one się wgryzają w ciuchy?!
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 10:34   #7
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magaja Pokaż wiadomość
znajomy się zafiksował kompletnie na punkcie tej firmy. FM to jedyny temat, na jaki można z nim porozmawiać. strasznie się w to wkręcił, próbuje wszystkich zwerbować do współpracy. ciągle słyszę, jak to niedługo będzie jeździł Mercedesem, ale póki co dzielnie dojeżdża MZKami a Mercedesa ani widu, ani słychu. stosunek mam mieszany, do samego biznesu, jak i do perfum - skuszona atrakcyjną ceną zamówiłam dwie buteleczki i z żadnej nie jestem zadowolona, czuć po prostu, że to nie 'TO'.
o matko, nie znoszę takich monotematycznych trądów, mówiących tylko o "biznesie" ... umawiasz się na piwo a on przez pół wieczoru truje Ci jakie to ma wspaniałe życie dzięki FM

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 11:34   #8
magaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
o matko, nie znoszę takich monotematycznych trądów, mówiących tylko o "biznesie" ... umawiasz się na piwo a on przez pół wieczoru truje Ci jakie to ma wspaniałe życie dzięki FM
+ na towarzyskie spotkanie przynosi FMowskie tablice i przeprowadza ci osobistą prezentację, namawiając do zasilenia szeregów tego cudu
magaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 12:06   #9
Elfia4
DOMator

Perfumy FM są drogie. Niewiele drożej, a czasem nawet taniej można kupić oryginały. U nich jak kojarzę z jakiegoś watku 1 ml perfum kosztuje około 1 zł.
To oznacza, że za 100 ml musimy wydać 100 zł. W tej cenie można kupić znacznie lepsze zapachy. Np. w perfumeriach internetowych 100 ml (a czasem nawet 150 ml) flakon IN2U calvina kleina kosztuje ok 120 zł. Niedawno upolowałam tester angel różany T. Muglera 100 ml ok 120 zł (normalnie w tej cenie jest 25 ml, a przez krótki czas w wielu perfumeriach była dostępna partia testerów w niskiej cenie). Lempicka również w dobrej cenie kosztuje niewiele ponad 100 zł za największą butlę.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 12:49   #10
nysza
Wtajemniczenie

GG do nysza

- świetny krem głęboko nawilżający do stóp - lepszego nie miałam
- boski płyn micelarny !!!!
- mineralne cienie ok
- mój ukochany zapach nr 5 ( Rush Gucci) w wersji HOT
- kilka innych zapachów reszta też do mnie nie przemawia
- deo rol-on ok
- płyn do mycia kabin prysznicowych - dla mnie bomba , w końcu kabina wygląda jakby nikt z niej nie korzystał

aaa i bardzo trwałe zawieszki zapachowe do szafy i mąż jest bardzo zadowolony z preparatu do pielęgnacji kokpitu w samochodzie - bardzo długo utrzymuje się miły świeży zapach w samochodzie , co mnie również cieszy

generalnie firma na Tak , osobiście nie lubię jak mnie ktoś zmusza i narzuca jakieś limity. Tego w tej firmie nie ma. Jestem dystrybutorem bo chciałam mieć dla siebie tańsze produkty a i znajomi na tym korzystają ... aby płacić mniej za przesyłkę wówczas robię zamówienie zbiorcze z moją znajomą i mamy wysyłkę za free

Międzynarodowy Instruktor Stylizacji Paznokci
nysza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 14:12   #11
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez nysza Pokaż wiadomość
- świetny krem głęboko nawilżający do stóp - lepszego nie miałam
- boski płyn micelarny !!!!
- mineralne cienie ok
- mój ukochany zapach nr 5 ( Rush Gucci) w wersji HOT
- kilka innych zapachów reszta też do mnie nie przemawia
- deo rol-on ok
- płyn do mycia kabin prysznicowych - dla mnie bomba , w końcu kabina wygląda jakby nikt z niej nie korzystał

aaa i bardzo trwałe zawieszki zapachowe do szafy i mąż jest bardzo zadowolony z preparatu do pielęgnacji kokpitu w samochodzie - bardzo długo utrzymuje się miły świeży zapach w samochodzie , co mnie również cieszy

generalnie firma na Tak , osobiście nie lubię jak mnie ktoś zmusza i narzuca jakieś limity. Tego w tej firmie nie ma. Jestem dystrybutorem bo chciałam mieć dla siebie tańsze produkty a i znajomi na tym korzystają ... aby płacić mniej za przesyłkę wówczas robię zamówienie zbiorcze z moją znajomą i mamy wysyłkę za free
a swoim znajomym podajesz niższe ceny?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 14:22   #12
nysza
Wtajemniczenie

GG do nysza

b. dobrzy znajomi mają ze mną dobrze - pewnie że tak

Stary 2011-02-19, 14:41   #13
MYSZECZKA_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
a swoim znajomym podajesz niższe ceny?

Witam wszystkich. Ja również zajmuje się dystrybucją produktów FM i jestem bardzo zadowolona zarówno z większości ich produktów jak i z samego planu marketingowego i zasad premiowania
Moi znajomi mogą również zamawiać u nie po niższych cenach ale w większości woleli się sami zarejestrować i mogą teraz sami kupować taniej dla siebie i innych lub na tym zarabiać wybór należy do nich
Zresztą rejestracja do FM nie jest taka droga (przynajmniej u mnie)
MYSZECZKA_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 14:42   #14
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
b. dobrzy znajomi mają ze mną dobrze - pewnie że tak
To fajnie mają na mnie nawet przyjaciółka chciała zarabiać hahah
Stary 2011-02-19, 14:52   #15
nysza
Wtajemniczenie

GG do nysza

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
To fajnie mają na mnie nawet przyjaciółka chciała zarabiać hahah
.. to może jednak nie była przyjaciółka tylko dobra znajoma ???? .... moja przyjaciółka ma moje ceny dystrybutora - w końcu jest moja przyjaciółką co nie

Stary 2011-02-19, 14:55   #16
MYSZECZKA_83
Raczkowanie

Cytat:
.. to może jednak nie była przyjaciółka tylko dobra znajoma ???? .... moja przyjaciółka ma moje ceny dystrybutora - w końcu jest moja przyjaciółką co nie

Popieram, to chyba nie była zbyt bliska "przyjaciółka" U mnie wszyscy znajomi mają ceny dystrybutora a osoby, które chcą dołączyć do mojej Grupy w FM - startery w atrakcyjnych cenach, a potem nawet nowe osoby do sowjej grupy ode mnie
Stary 2011-02-19, 16:33   #17
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez MYSZECZKA_83 Pokaż wiadomość
Popieram, to chyba nie była zbyt bliska "przyjaciółka" U mnie wszyscy znajomi mają ceny dystrybutora a osoby, które chcą dołączyć do mojej Grupy w FM - startery w atrakcyjnych cenach, a potem nawet nowe osoby do sowjej grupy ode mnie
Tak, tak ja to teraz już wiem, ale śmiać mi się chce, jak tyle lat mogła mnie tak nazywać i odświeżała znajomość tylko z nowym katalogiem
Stary 2011-02-19, 17:22   #18
MysteryMe
Raczkowanie

Wedlug mnie maja bardzo dobre produkty.Perfumy sa trwale,mialam juz kilka zapaszkow i zawse bylam zadowolona(moj ulubiony Miss Dior)Nie jestem konsultantka wiec nie wiem czy to sie oplaca,w kazdym razie ja bede napewno zamawiac produkty FM.Aha,moge jeszcze goraco polecic wosk do czyszczenia skorzanych kanap,tapicerek,butow itp.Swietny!
MysteryMe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 19:15   #19
MYSZECZKA_83
Raczkowanie

U mnie koleżanki i klientki perfumy bardzo sobie chwalą - zamawiają je z reguły i dla siebie i na prezenty (z kolekcji ekskluzywnej), co do chemii domowej i kosmetyków to tak jak już wyżej było pisane - jedne produkty są godne polecenia inne nie do końca, ale to chyba jak z każdą firmą

Ja ogólnie mogę bardzo polecić FM i zapraszam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 19:33   #20
madelaine_16
Rozeznanie

U mnie facet sie tym zajmuje-ja za bardzo nie wnikalam,ale po przeczytaniu podpytalam.Ogolnie jest zadowolony,tworzy swoją grupe..A perfumy są świetne.. W polaczeniu z całym kompletem (zel itp...) zapach utrzymuje sie caały dzień.Wpisuj się,zobaczysz może Ci się spodoba.
madelaine_16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 19:38   #21
MYSZECZKA_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madelaine_16 Pokaż wiadomość
U mnie facet sie tym zajmuje-ja za bardzo nie wnikalam,ale po przeczytaniu podpytalam.Ogolnie jest zadowolony,tworzy swoją grupe..A perfumy są świetne.. W polaczeniu z całym kompletem (zel itp...) zapach utrzymuje sie caały dzień.Wpisuj się,zobaczysz może Ci się spodoba.
Nic dodać, nic ująć - tylko poprzeć powyższą opinię

Ja tworzę swoje Grupy od prawie roku i jestem więcej niż zadowolona
Stary 2011-02-19, 20:08   #22
ygerna
Zakorzenienie

hmmm no nie wiem, cąły czas się zastanawiam na wejściem...póki co przeszkoda jest że nie mam kasy na starter i troche mi się nie widzi to comiesięczne rozliczanie. bo jak się ileśtam punktów nie uzbiera to one przepadają

Stary 2011-02-19, 20:46   #23
MYSZECZKA_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
hmmm no nie wiem, cąły czas się zastanawiam na wejściem...póki co przeszkoda jest że nie mam kasy na starter i troche mi się nie widzi to comiesięczne rozliczanie. bo jak się ileśtam punktów nie uzbiera to one przepadają
Startery są tańsze u niektórych dystrybutorów, bo oni sami cześć kwoty dofinansowują (przynajmniej ja i osoby z mojej grupy tak robimy). A punkty nie przepadają jeśli w danym miesiącu zrobi się zakupy za min. 35pkt (czyli wystarczy kupić dwie sztuki najtańszych perfum Do tego jest możliwość robienia tzw. "zakupów grupowych", czyli kilka osób kupuje w jednym zamówieniu i wtedy nie płacą kosztów wysyłki a potem się dzielą zakupami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 22:29   #24
klada
Zakorzenienie

Mój kolega jest w tym i sobie chwali. Zastanawiam się, czy wejsc w to. Fajne jest to, że tworzy się grupy i jeżeli jedna osoba coś zamówi, to inni też dostają za to kasę...
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 22:35   #25
Asiaa90
Zakorzenienie

a ja z tego co słyszę to lipa... znam kilka osób, które były bądż są jeszcze w tym Fm ale szczerze mówiąc nie są zachwycone...ceny drogie w porównaniu z cenami w sklepie a perfumy, niektóre odbiegają całkowicie od zapachów oryginalnych i wcale długo się nie trzymają, dostałam kilka od znajomych, użyłam kilka razy i podziekowałam...

31.08.2006
Aparatka:
Góra 23.04.2012
Dół 16.07.2012
24.03.2014 koniec

odwyk
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 22:40   #26
MYSZECZKA_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiaa90 Pokaż wiadomość
a ja z tego co słyszę to lipa... znam kilka osób, które były bądż są jeszcze w tym Fm ale szczerze mówiąc nie są zachwycone...ceny drogie w porównaniu z cenami w sklepie a perfumy, niektóre odbiegają całkowicie od zapachów oryginalnych i wcale długo się nie trzymają, dostałam kilka od znajomych, użyłam kilka razy i podziekowałam...
Każdy ma prawo do swojego indywidualnego zdania Ja jestem w FM od prawie roku i bardzo je sobie chwalę, podobnie jak między innymi kilkadziesiąt osób wchodzących w skład mojej Grupy
Stary 2011-02-20, 12:18   #27
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MYSZECZKA_83 Pokaż wiadomość
Startery są tańsze u niektórych dystrybutorów, bo oni sami cześć kwoty dofinansowują (przynajmniej ja i osoby z mojej grupy tak robimy). A punkty nie przepadają jeśli w danym miesiącu zrobi się zakupy za min. 35pkt (czyli wystarczy kupić dwie sztuki najtańszych perfum Do tego jest możliwość robienia tzw. "zakupów grupowych", czyli kilka osób kupuje w jednym zamówieniu i wtedy nie płacą kosztów wysyłki a potem się dzielą zakupami
mi ta dziewczyna powiedziała że starter za 135 zł.....i że jesli się nie zamówi za min 300 pkt na miesiąc to ta mniejsza ilość przepada....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-20, 13:11   #28
MYSZECZKA_83
Raczkowanie

Cytat:
mi ta dziewczyna powiedziała że starter za 135 zł.....i że jesli się nie zamówi za min 300 pkt na miesiąc to ta mniejsza ilość przepada....
A u nie taki starter jest o kilkadziesiąt % tańszy i jak komuś brakuje punktów do minimum to robię swoje zamówienie częściowo na jego konto aby mu nic nie przepadło - na tym według mnie zresztą polega bycie sponsorem, aby pomagać osobom ze swojej grupy

Edytowane przez MYSZECZKA_83
Czas edycji: 2011-02-20 o 15:56
Stary 2011-02-21, 16:09   #29
ygerna
Zakorzenienie

no tak bo jak oni nie wyrobią się z tymi punktami to ty mniej zarobisz??;>

zapytam tej dziewczyny jak to u niej jest, bo jezeli ona tez tak pomaga to wchodzę w to bo takie zamawianie na siłę tlyko żeby te punkty nabic to troche bez sesnu...

Stary 2011-02-21, 18:27   #30
MYSZECZKA_83
Raczkowanie

Cytat:
no tak bo jak oni nie wyrobią się z tymi punktami to ty mniej zarobisz??;>

zapytam tej dziewczyny jak to u niej jest, bo jezeli ona tez tak pomaga to wchodzę w to bo takie zamawianie na siłę tlyko żeby te punkty nabic to troche bez sesnu...
Nie do końca o to chodzi. Po prostu wiem, że nie wszystkie osoby stać od razu na starter za 135zł (a mniejszy nie ma sensu), dlatego ja proponuję starter dla osób w mojej grupie do 40% taniej. A co do pomocy później to tylko dlatego, że wg mnie bycie sponsorem w takich firmach, polega na pomaganiu cały czas i wspieraniu swoich konsultantów, w tym również poprzez dołączanie do ich struktur nowych osób, któe się do mnie zgłaszają (oczywiście "taką" pomoc oferuję osobom które widzę że się rozwijają). Myślę że właśnie dzięki temu moja Grupa liczy już kilkadziesiąt osób po niecałym roku i wszystkie one mają już dość widoczny zarobek i są bardzo zadowolone z współpracy

Pomoc sponsora w takiej firmie to nie tylko rejestracja i pozostawienie jej samej sobie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości