|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fitness corner
Witam
![]() Zacznę od tego, że jestem filigranową dziewczyną, która w pewnym momencie zapomniała o własnym ciele, czego efekty są coraz bardziej widoczne. Jestem raczej szczupła, ale zauważyłam, że na brzuchu pojawiło się więcej tłuszczyku, gdzieś się 'zapodziała' moja talia, która w normalnych warunkach przypomina "talię osy" ![]() ![]() Postanowiłam wziąć się za siebie ![]() Wczoraj przypadkiem trafiłam na FITNESS CORNER http://www.youtube.com/watch?v=QIkjXTLKFv0&list=SL Seria składa się z 25 odcinków, wszystkie prawie pół godzinne. Chciałam zapytać, czy któraś z Was drogie wizażanki ćwiczyła razem z tymi pięknie zbudowanymi paniami? Bo nie tylko sam program mi się spodobał (uwielbiam tańczyć), ale również te apetyczne ciała, które dodatkowo mnie zmobilizowały i dzisiaj jestem po pierwszym odcinku ![]() Jeśli natomiast żadna z Was tego nie ćwiczyła i nie może podzielić się wrażeniami, efektami itd. to czy ktoś mógłby 'fachowym' okiem ocenić czy tego typu fitness jest skuteczny? Chodzi mi przede wszystkim o ogólne wyszczuplenie w problematycznych miejscach, do tego od paru dni ćwiczę tamilkę. Wiem również, że ważna jest dieta, nie wiem co prawda jaki mam bilans kaloryczny, ale staram się jeść po prostu normalnie, częściej, a mniejsze porcje, jak najmniej tłustego i smażonego itd. Proszę o radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.