|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dieta dukana
Witam
![]() Od niedawna(21.10)stosuję dietę dukana. Na początku się nie ważyłam - waga to mój wróg numer 1. Ale potem stwierdziłam, że chciałabym wiedzieć czy cyferki na wadze zmieniają się. Zauważyłam, że codziennie chudnę 0,2kg, podczas stosowania owej diety nie męczę się(nie odczuwam tego, iż się odchudzam)..nie jest ciężko. Jestem w drugiej fazie..czasami mam wrażenie, że produkty dozwolone w tej diecie(jajka, drób..) mi się przejadły, ale na internecie jest mnóstwo przepisów z deserami, które można spożywać podczas tej diety. Co sądzicie o tej diecie? 0,2kg dziennie to mało - wiem..ale osiągnąć to bez męczarni, to jakiś sukces :x
elociN ; ) Edytowane przez elocin Czas edycji: 2010-11-08 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta dukana
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
witajcie
czytam Wasze posty na temat tej diety i chyba zacznę ją stosować. Mam dość wysoką wagę jak na mój wzrost 172 ponad 100 kg a bardzo bym chciała zrzucić na początek chodź 5 kg mam nadzieję, że przy tej diecie mi się uda? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Uda się, uda
![]() Moja znajoma zrzuciła 8kg, ja 7kg(w sumie) i chcę lecieć w dół dalej! Poczytaj na temat tej diety..żeby nie robić głupich błędów tak jak ja na początek ![]() A co do mnie i do mojego odchudzania(rygoru), to zbliżają się moje urodziny :x..i chyba dam sobie WOLNE na jeden dzień ;d..chyba mogę? ;p
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten wątek nie wiem po co jest ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
True, true : )
#7 |
Zakorzenienie
|
Proszę się dołączyć do powstałych już wątków
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475951 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478972 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.