|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy jestem gruba? Jak to zrzucić?
Więc tak..
mam 163cm i waże jakieś 67 kg Do tego mam roztępy i skolioze ;/Czy jestem bardzo gruba? Jakieś ćwiczenia? Prosze o rade. Edytowane przez xDomax Czas edycji: 2010-04-10 o 21:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy jestem gruba? Jak to zrzucić?
163cm i ok.67kg- skąd ja to znam...
patrząc na siebie chciałabym schudnąć ale gdy obejrzałam twoje zdjęcia to szczerze mówiąc nie jest tak źle jeśli dobrze się czujesz z twoją figurą to odchudzanie nie ma sensu ale chyba głównie dla zdrowia przydałoby się zrzucić pare kg.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłaś zdjęcia od dołu, a z takiej perpektywy zawsze wyglada się grubiej niż w rzeczywistości. Jak masz 163cm i wazysz 67kg to jeszcze jesteś na górnej granicy normy. Każdy dodatkowy kilogram to już w Twoim przypadku bedzie nadwaga.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nie usuwa się zdjęć.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Czy jestem za gruba?
Mam 162 cm wzrostu i ważę 52 kilogramy. Dodam, że trenuję lekkoatletykę, i mam umięśnione ciało. Czy ta waga jest odpowiednia do mojego wzrostu? Moja mama ma do mnie pretensje, że się odchudzam, ale ja już nie wyrabiam. Czuję się gruba jak świnia ....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy jestem za gruba?
Nie, nie jesteś gruba. Jeśli coś Ci się nie podoba w Twoim ciele np. brzuch, to postaraj się go wyrzeźbić.
No i unikaj słodyczy, fast-foodów i innych świństw.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Wprawdzie waga nie zawsze odzwierciedla wyglad, ale przy 52 kg/162 cm i umiesnionym ciele nie masz prawa byc gruba
wiec zdecydowanie powinnas zmienic nastawienie i nie czuc sie 'jak gruba swinia'.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Nie, i niepotrzebnie się przejmujesz.
Wg bmi Twoja waga Alittle wynosi 19,81 i jest to prawidłowa waga, a ważysz niewiele - biorąc pod uwagę, ile ważą mięśnie u wysportowanej osoby. Mogę Ci tylko pozazdrościć tej wagi. Pozdrawiam , i naprawdę masz świetną wagę.
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
dobra waga przy takim wzroście, ja sama mam 164 cm i waże 55 kg , nie czuje sie raczej jak gruba świnia
)) i Ty też nie powinnaś , wygladasz zapewnie bardzo dobrze i szczupło ))
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
ja na twoim miejscu bym sie cieszyla. mam tyle samo wzrostu (wedlug szkolnej pielegniarki) a waze 10 kg wiecej.
i powoli mam dosc wszystkiego,bo od kiedy zaczelam skakac na skakance to waga zamiast w dol ma tendencje wzrostowa..
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
przykro, ze ktos musi zakladac watek na forum by sie móc dowartościowac
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie idealna waga |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyno co Ty piszesz jesteś idealna!!Powinnaś się cieszyć z takiej figury a nie narzekać. Ja jestem niższa a ważę trochę więcej i się wcale nie przejmuje - no może jak zjem za dużo kebabów
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zawsze można liczyć na szczerość (załóżmy) koleżanek/kolegów z klasy (ile razy sama słyszałam od nich stwierdzenie, że jestem w ciąży! ), a myślę, że dziewczyna chciała tylko zasięgnąć opinii.Czasem trudno jest się samemu realnie ocenić, zwłaszcza jeśli (jak przypuszczam) Alittle jest osobą ambitną.
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
segundo - zauwaz, ze autorka odkad napisala post na wizazu nie byla zalogowana tertio - jezeli trenuje lekkoatletyke, to byloby jej wsio ryba ile wazy bo ciałko powinna miec niezle wysportowane cały ten wątek jest po ?więc moze lepiej sie przeniesc na plotkowy, gdzie bedziecie wywalać ochy i achy? Podana waga podany wzrost - z tego naprawde wiele wywnioskowac nie mozna.
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I szczerze powiedziawszy nie przyszło mi do głowy by Kogoś sprawdzać, kiedy był zalogowany po raz ostatni na koncie. Ale skoro - jak sama zauważyłaś - nie była już później zalogowana, to dziwne by napisała więcej postów. Może jest za bardzo zajęta, albo chwilowo nie ma dostępu do Internetu? Jakoś nie widzę podstaw by podejrzewać, że założyła go z próżności lub dla jaj. Poza tym, zdarza się, że i zawodowi sportowcy, którzy na każdym kroku pilnują, co jedzą, z różnych złożonych względów pakują się w anoreksje. Podobno (np.) Fin Janne Ahonen chcąc być w Vancouver w świetnej formie przestrzegał diety zawierającej 200 kcal dziennie - i to chyba już zakrawa na jakieś zaburznie odżywiania? Na koniec nie sądze, żeby ktoś tu "wywalał ochy i achy". Po prostu wyraziłam swoją opinię. I troszkę jednak wywnioskować można, bo wcale "nie wywalając ochów i achów" respektuję ludzi, którzy zajmują się czymś konsekwentnie (co jednak świadczy o chociaż niewielkiej ambicji) a trenowanie sportu, podobnie jak nauka języka z własnych chęci - jest swego rodzaju wyzwaniem. Forum też wydaje się odpowiednie na to zapytanie.
Edytowane przez Mariel_ Czas edycji: 2010-10-27 o 10:25 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Mini82 wrzuć na luz ...
Według ciebie muszę siedzieć na komputerze 24 na dobę? A co do reszty, dzięki wam wielkie za szczerość ![]() Moje starania się popłaciły, ważę już 50,5 kg ! ;> |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
no i po co Ci to ?
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
zależy o co pytasz. a) o moją odpowiedź to Mili82 b) o to, że znów schudłam c) żaden z powyższych Odpowiedź wysyłajcie do końca roku... SORRY
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
hej
![]() Moim zdaniem nie jestes gruba poprostu duzo cwiczysz i jestes dobrze umięśniona Ja właśnie zastanawiam sie nad swoim ciałem musze poprawić pośladki i uda ale przyznam sie że nie lubie ćwiczeń ;( jestem troszkę leniwa hehe ![]() Postanowiłam zakupić nowe buty Reeboka Easy Tone ponoć ujędrniają pupę i pośkladki Dam wam znać jutro po nie jadę. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale jakoś mi się wydaje, że jeśli te efekty mają być widoczne, musiałabyś 3 razy w tygodniu pobiegać z pół godzinki. Bo co ci da samo chodzenie? Wydaje mi się, że niewiele ; (
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
Wtam Dziewczynki !!!
![]() Jak mówiłam tak odpisuję Wiec zakupiłam sobie Easy Tone Pierwsze kroki były naprawde dziwne dzisiaj jest drugi dzień jak w nich chodze i juz prawie sie przyzwyczaiłam Buciki są świetne i naprawde czuje jak mi pracuja mieśnie ud i pośladek Wiem że od razu nie bedzie widać rezultatów ale za jakiś miesiąć napewno! Polecam sa naprawde świetne
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
a za ile je kupiłaś?
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
Ja za swoje dałam 315 zł
Ale warte sa swojej ceny ale też były tańsze ... Zachwycona jestem nimi idealnie dopasuwują się do stopy , a do tego czuje że moja pupa pracuje intensywniej niż wcześniej ![]() Pozdrawiam ;* |
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
315? ja bym raczej tyle na byty nie dała, ale wiadomo, każdy ma inna syt. finansową ;PP ale jak piszesz ze sie swietnie sprawuja, to dobrze :PP
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
O kurczaki pieczone ja mam 163 cm wzrostu i ważę 59 kg bosheeee mam się czuć jak prosiak ?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Ważę już 49
![]() powoli zaczynam wyglądać, tak jak chce. I powiedziałabym, że nawet jestem troszkę szybsza jak schudłam
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

Do tego mam roztępy i skolioze ;/

jeśli dobrze się czujesz z twoją figurą to odchudzanie nie ma sensu ale chyba głównie dla zdrowia przydałoby się zrzucić pare kg.

), a myślę, że dziewczyna chciała tylko zasięgnąć opinii.