| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-10-01, 17:24 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | Troszkę się pośmiejemy - czyli kawały o prawku

Znacie jakieś fajne kawały o prawku, nauce jazdy, sytuacjach na drodze? Śmiało piszcie   Ja zacznę :p Kawał, który opowiadałam mojemu instruktorowi i nieźle się uśmiał  Troszkę stereotypowo  bo o blondynkach (zresztą ja sama jestem blondynką :p) A drugi niedawno opowiedziała mi przyjaciółka   Jadą dwie blondynki samochodem. Stają na światłach. - Jakie ładne to czerwone! - mówi jedna. - Ładne, ładne! - popiera druga. - O! To pomarańczowe też ładne! - chwali znowu pierwsza. - O! Tak śliczne! - A widzisz to piękne zielone? - pyta pierwsza. - Widzę, też ładne! - mówi druga. Zapala się znowu czerwone. Pierwsza mówi: - To już widziałyśmy! Jedziemy! A tu coś o kierunkowskazach     Jadą dwie blondynki samochodem. Jedna mówi do drugiej: - Sprawdź czy działa mi kierunkowskaz, dobrze? Blondynka wysiada patrzy na światła i woła: - Działa, nie działa, działa, nie działa. PS Jak był taki temat to proszę o link, a ten możecie usunąć   | 
|     |   | 
|  2014-10-03, 19:13 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-03 Lokalizacja: UK 
				 | 

Dot.: Troszkę się pośmiejemy - czyli kawały o prawku

Ja nie znam kawalu, ale moge napisac, co dzis zrobilam. I tez jestem blondynka. Od jakiegos czasu nie dzialaly mi swiatla mijania (pozostale swiatla byly ok), postanowilam zmienic przepalone zarowki, bo coraz wczesniej robi sie ciemno. W sklepie chlopak od wymiany zarowek powiedzial mi ze moje sa ok i po konsultacji ze swoim kolega, okazalo sie, ze wszystko dziala, tylko ja przez przypadek przelaczylam jakas wajhe przy kierownicy.  Zasady przelaczania swiatel zostaly mi wylozone lopatologicznie. Najadlam sie wstydu, przeprosilam panow i pojechalam do domu. Plusem jest fakt, ze nic sie nie zepsulo i nie musialam wywalac kasy na zarowki i ich wymiane. | 
|     |   | 
|  2015-10-14, 05:45 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-06 
				 | 

Suchar ode mnie: -dlaczego większość kobiet nie umie jeździć? -bo większość instruktorów to faceci  -co należy pokazać blondynce po 2 latach bezwypadkowej jazdy? -drugi bieg 
				__________________ Aparatka od 6/05/2016   | 
|     |   | 
|  2015-10-20, 10:23 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-11 
				 | 

A ja polecam mój ulubiony skecz o nauce jazdy   | 
|     |   | 
|  2015-11-29, 10:52 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: Z fotela 
				 | 

https://m.youtube.com/watch?v=YHu-Qdl2Yx8 To jest dla mnie hit  szykuje sie na lato 2016 do zdawania i czuje, ze tak to bedzie wygladac   
				__________________ Piję kawę i wyobrażam sobie brzask gdzie indziej. If I make a cake and it fails, it becomes a pudding. | 
|     |   | 
|  2015-12-29, 20:17 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-12 
				 | 

ona jest niezła, twego chyba nikt nie przebije, ale mam wątpliwości co do wiarygodności tego nagrania. Tak źle, to chyba być nie może…

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Auto Marianna | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.