|  2006-02-28, 15:41 | #1 | 
| Przyczajenie |   poduchy - siedziska/fatty

Mam pytanie, gdzie można kupić takie poduchy do siedzenia na podłodze, jak na  zdjęciu: dom.gazeta.pl/czterykaty/5,57595,2927858.html? i ile kosztują? Mniej więcej... Pozdrawiam Ela | 
|     |   | 
|  2006-02-28, 15:49 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Dot.: gdzie można kupić takie poduchy?

A na pewno taki adres strony?

| 
|     |   | 
|  2006-02-28, 18:33 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

adres trzeba wkleic bez znaku zapytania..   chodzi Ci o te czerwonawe poduchy w paski na podlodze? w IKEI czasem maja takie rzeczy, albo w innych sklepach gdzie sa dzialy domowe.. ale tak konkretnie zeby widziec takie w sklepie to nie widzialam   | 
|     |   | 
|  2006-02-28, 18:40 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: wieś Warszawa 
				 | 

w ikei...po 20-40 zł   | 
|     |   | 
|  2006-02-28, 21:59 | #5 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
 Ciekawe czemu! | |
|     |   | 
|  2006-02-28, 22:07 | #6 | 
| Przyczajenie | 

Tak, chodzi mi o te czerwone poduchy na podłodze. A jak się one nazywają w ikei - chciałabym je zobaczyć w katalogu internetowym. A adres strony jest ze znakiem zapytania  http://dom.gazeta.pl/czterykaty/5,57595,2927858.html? Pozdrawiam Ela | 
|     |   | 
|  2006-02-28, 22:12 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Witam! Podzielam zdanie JoannM Uważam, że w Ikea kupisz je najszybciej.Naprawdę mają tam ogromny wybór; kolory, wielkości,...No i ceny są zróżnicowane... Życzę powodzenia w poszukiwaniu;-) 
|  2006-03-02, 15:34 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2006-03-02, 18:47 | #9 | 
| Raczkowanie | 

w Conforamie sa i to róóóóózne    | 
|     |   | 
|  2006-03-03, 08:29 | #10 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Re: Dot.: gdzie można kupić takie poduchy?

ja sie ostatnio zdziwilam bo widzialam takie w plusie (tym spozywczym!) byly wlasnie w paski z przewaga czerwonego, zielonego lub niebieskiego, dwa rozmiary byly i kosztowaly jakos ta mniejsza 20zł wieksza 35..cos takiego, pozdrawiam

__________________ http://www.suwaczek.pl/cache/812ed1d2fa.png | 
|     |   | 
|  2006-03-03, 09:26 | #11 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: wieś Warszawa 
				 | 

Dot.: Re: Dot.: gdzie można kupić takie poduchy?

ooo na mojej wsi nie ma plusa...nawet nie wiedziałam, zę taki sklep jest   | 
|     |   | 
|  2006-03-07, 20:12 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Dot.: Re: Dot.: gdzie można kupić takie poduchy?

nie żartuj   okropny dyskont spożywczy, nie cierpię zakupów tam - do pań obsługujących kasy chyba jeszcze nie dotarły wieści ze świata, że mówi się dzień dobry/dobry wieczór klientowi   | 
|     |   | 
|  2007-01-11, 19:25 | #13 | 
| Raczkowanie | 

Mebelki ''fatty''

Witam wszystkich.niedawno na pewnej stronce zobaczyłam pufki z ekoskóry lub szenili wypełnione granulatem polistyrenowym.Czy któraś lub któryś z Was coś takego posiada? Czy rzeczywiście są tak wygodne? Co się z nimi dzieje po pewnym czasie ''eksploatacji''?

__________________ Nadzieja to więzy,które chronią serce przed pęknięciem.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159250 MISJA W ZAMBII | 
|     |   | 
|  2007-01-12, 13:03 | #14 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Dot.: Mebelki ''fatty''

Fajne ale ja bym się bała je kupić   | 
|     |   | 
|  2007-01-12, 14:42 | #15 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Rownież jestem zainteresowana tymi pufami.... Wyobrazam sobie boskie lenistwo na nich :P W "moim" sasiednim temacie o wagonowym pokoju kamaO pisała o podobnej pufie z IKEI, że jest "bardzo wygodna - idealnie sie na niej leży w każdej pozycji: na brzuchu, na plecach, na boku, Do siedzenia też fajna, ale do leżenia lepsza ". Również czekam na opinie pań posiadajacych to coś   
				__________________ Morannon | 
|     |   | 
|  2007-01-12, 15:23 | #16 | 
| Raczkowanie | 

Przymierzam się do nich pół roku  .Są różne rozmiary w różnych cenach.Biała i beżowa pufka to wydatek 145 złotych ,żółta 210 złotych.Czyli znowu nie tak mało.Widywałam podobne w katalogach i były o wiele droższe(ok.150 zł różnicy za ten sam rozmiar).Opinie za stronie producenta są pochlebne,ale jakich innych można się było tam spodziewać.Przekopałam sieć i.... nic.Spróbuję jescze coś znaleźć.   
				__________________ Nadzieja to więzy,które chronią serce przed pęknięciem.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159250 MISJA W ZAMBII | 
|     |   | 
|  2007-01-12, 19:08 | #17 | 
| Raczkowanie | 

Po prostu nie mogę się napatrzeć.Dziewczyny powiedzcie co co o tym myślicie.Lubię taki kolorystyczny misz-masz   
|     |   | 
|  2007-01-12, 19:19 | #18 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

mi sie bardzo podobają sama bym sobie kupiła ale juz nie mam miejsca w pokoju podoba mi sie ten kolor biało-kremowy

| 
|     |   | 
|  2007-01-12, 23:05 | #19 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

One sa cudowne kumpela ma taka ale niestety jej pies ja ząbkami potraktowal i troche sie rozwalila ale jest swietna mozna calymi godzinami siedziec na niej .Ja tez sie czaje na taka ale tę wielka!!!   | 
|     |   | 
|  2007-01-13, 09:46 | #20 | 
| Raczkowanie | 

Mnie się też te większe podobają tylko mam mało miejsca.Ale co tam,przynajmniej będę cos wygodnego do leniuchowania.

|     |   | 
|  2007-01-13, 10:07 | #21 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Białystok 
				 | 

ja też się przymierzam do takiej, na allegro ceny są całkiem znośne   nabardziej podobają mi sie te średnie fotelowate w kolorze czerwonym albo amarantowym   
				__________________ Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. | 
|     |   | 
|  2007-01-13, 11:03 | #22 | 
| Raczkowanie | 

Zamierzam kupić od producenta.Może ktoś ma inne zdanie na temat (negatywne ''przejścia'' z nimi).Proszę wypowiedzcie się,będę bardzo wdzięczna.Czerwony-super,mam dużo czerwieni (raczej bordo) w pokoju.Wolałabym stonować beżem albo bielą.

|     |   | 
|  2007-01-15, 19:28 | #23 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2003-05 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Zamawiałam u producenta 2 fotele i 2 pufy jako prezent ślubny. Szybka i bezproblemowa przesyłka w ogromnych kartonach   Młoda para była zadowolona i twierdziła, że bardzo wygodne. Sama jestem w trakcie remonu i się zastanawiam nad zakupem. | 
|     |   | 
|  2007-01-16, 11:26 | #24 | 
| Raczkowanie | 

Dziękuję za pomoc.Jednak zdecyduję się na zakup ,kiedy będę miała mniej dziur do zapchania w budżecie domowym  .Pozdrawiam   
|     |   | 
|  2007-01-26, 22:34 | #25 | 
| Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail) Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Siódme niebo :D 
				 |  Sofy i fotele Fatty 

Hejka dziewczynki  Mam pytanko- czy masz któraś z was fotel z firmy Fatty? chodzi mi o takie coś http://www.fatty.pl/index.php?akcja=...22&iProdId=146  Strasznie mi się to spodobało i właśnie zastanawiam  się nad jego kupnem  jak myślicie "fajne to jest"?  I czy się opłaca? Z góry dzięki za odpowiedź      | 
|     |   | 
|  2007-01-26, 22:55 | #26 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Sofy i fotele Fatty

Super   Ja też zawsze chciałam takie coś w domku mieć. Mój tż powiedział że jak bedziemy mieli własne M to sobie takie sofki kupimy   
				__________________  | 
|     |   | 
|  2007-01-26, 23:07 | #27 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

niestety nie mam takich mebli, ani nigdy nie miałam. ale bardzo fajnie się prezentują.    | 
|     |   | 
|  2007-01-27, 14:35 | #28 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Wydaje mi się, że takie mebelki są dobre jedynie do pokoju nastolatki albo dla ciężarnej. W salonie bym ich chyba nie postawiła. Takie worki - potworki :P

__________________ Kobieta jest bezbronna dopóki jej lakier na paznokciach nie wyschnie...        | 
|     |   | 
|  2007-01-27, 16:54 | #29 | 
| Raczkowanie | 

Mnie się podobają , a że sama jestem nastolatką to też bym takie chciała mieć w pokoju ;-) ..

| 
|     |   | 
|  2007-01-27, 16:58 | #30 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Ja do swojego pokoju w rodzinnym domu też bym taki fotel wstawiła. Gdybym miała miejsce. I na pewno byłby zielony albo pomarańczowy. I nie sofka, a fotel...   Ależ ja wybredna jestem. Bo do salonu w naszym mieszkanku wstawię wielką (w miarę możliwości) mięciutką i puszystą kanapę...   
				__________________ Kobieta jest bezbronna dopóki jej lakier na paznokciach nie wyschnie...        | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.