|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
miedziany kolor
Witam. Pierwszy raz zakładam wątek tu, na wizażu i mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Obecnie mam taki jasny/średni blond (farbowane) a marzą mi sie miedziane włosy. W sklepach widziałam farby np. Loreal Feria Mango ale wyjdzie u mnie pewnie taka marchewka - owszem ładny kolor ale ja tak drastycznie nie chce. chciałabym taki miedziany blond. Pomyślałam czy można było by zmieszać tą farbe Feria Mango z jakimś innym kolorem blond. Wyjdzie takie coś? nie bede miała rózowych włósów? (słyszałam, ze jak sie farbuje z rudych na blond to tak moze byc) Dlatego pytam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: miedziany kolor
Nie mieszałabym sama farb, bo kolor może wyjść różowy albo marchewkowy. Jeżeli bardzo Ci zależy na tym, aby wyszedł kolor oczekiwany udaj się do fryzjera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: miedziany kolor
Cytat:
![]() i zapraszam na forum dla rudo i miedziano włosych, tam dostaniesz pomoc w sprawie koloru i pielęgnacji: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193383&page=78
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.