|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Czerwcowe zachcianki: Clarins, Clinique, Chanel, Collistar, Dior, CK, Colour Alike
SZUKAM!! Oddam bardzo wiele za coś z tych rzeczy
PIELĘGNACJA -Clarins, Toning Lotion Alcohol - Free with Plant Extracts (Bezalkohlowy tonik z wyciągami roślinnymi do skóry tłustej i mieszanej) -Clinique Moisture Surge -Chanel Purete Ideale - produkty z tej serii -Collistar - seria antycellulitowa i wyszczuplająca -Dior Hydra Life krem pod oczy -Dior Hydra Life SKIN perfect Pore Refining Perfection Moisture -Dr Brandt Blemishes No More Tonik -Jose Eisenberg Peeling -Estee Lauder, Perfectly Clean, Fresh Balancing Lotion (Tonik balansujący do cery normalnej i mieszanej) ZAPACHY -Diesel Fuel For Life woman -CK Free Man -Givenchy ONLY -DKNY Be Delicious Fresh Blossom -Mexx Fly High Man KOLORÓWKA -Chanel Mascara Sublime De Chanel -Dior podkład Forever kolor 10 PAZNOKCIE -lakiery Colour Alike ODDAM TO CO W WĄTKU https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post27268593 Za coś z listy spoza wątku mogę oddać -Estee Lauder Double Wear Light 01 -Versace Bright Crystal i może coś jeszcze co by się komuś przydało a ja o tym nie wiem ![]() proszę pisać w tym wątku co macie i co Was za to interesuje ![]()
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-06-02 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.