|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Psycholog - Śląsk
kochanie Wizażanki
poszukuję sprawdzonego psychologa dla mojej przyjaciółki. Ma trochę problemów których mimo najszczerszych chęci nie potrafimy razem rozwiązać - pora zatem poradzić się specjalisty. Jedyną formą pomocy jaką mogę ofiarować w tej chwili przyjaciółce to polecenie jej dobrego psychologa. I zwracam się do Was o pomoc. Jeśli możecie polecić sprawdzonego psychologa z okolic GOP - będę bardzo bardzo bardzo wdzięczna
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Psycholog - Śląsk
Po 1 radzę nie psychologa, a terapeutę z certyfikatem.
A polecić mogę Ośrodek w Gliwicach. Nazywa się Dąbrówka. Ulica Asnyka 10. Jedna z najlepszych placówek na Śląsku i w kraju, z najlepszymi specjalistami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Psycholog - Śląsk
Słyszałam również bardzo dobre opinie o ośrodku Od Nowa w Bielsku Białej, ale to nie jest już GOP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.