|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Przeprowadzka- Warszawa- firma
witajcie dziewczyny!
Czy możecie polecić mi jakąś niedrogą firmę, która pomoże mi się przeprowadzić z jednego mieszkania do drugiego na terenie Warszawy(ok.10 km odległości między nimi)? Macie może jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? Czego/kogo się ustrzegać? Z góry dziękuję za wszystkie propozycje i rady ![]()
party girls don't get hurt... Edytowane przez amuska Czas edycji: 2009-06-08 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Przeprowadzka- Warszawa- firma
Przeprowadzałam się w Łodzi we wrześni ubiegłego roku i z własnego doświadczenia wiem, że lepiej zapłacić drożej za "całość" niż za godzinę np. bo możesz nie doczekać się przewiezienia Twoich rzeczy przez dwa dni -.- Gdy mają płacone na godzinę obijają się jak nie wiem.. Ja płaciłam bodajże 400 albo 500 zł za całą przeprowadzkę z dwu do czteropokojowego mieszkania. Aczkolwiek nie wiem jak ceny kształtują się na terenie Warszawy
![]() Edytowane przez Lavatia Czas edycji: 2009-06-08 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przeprowadzka- Warszawa- firma
Spróbuj najzwyklejsza taksówkę. zadzwoń do którejś sieci i spytaj się ile kosztuje przewiezienie mebli itp z jednego miejsca na drugie. ja sie tak przeprowadzałam z saskiej na mokotów i wyszło mi ok 100 zł bodajże
![]() |
#4 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Przeprowadzka- Warszawa- frirma
Jeśli mebli i całego sprzętu jest do przewiezienia rzeczywiście dużo to pewnie lepiej znaleźć jakąś ekipę. Jeśli chodzi o Warszawę to słyszałam pozytywne opinie o firmie Japa&Co. Przed przeprowadzką robią jej wycenę i oferują kartony do przewozu rzeczy. Przeprowadzali też na przykład TVP - na stronie internetowej mają referencje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.